Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

...cijenjeno letačko pučanstvo da je dana 01. prosinca u Varaždinu, u registar klubova upisan "Zero Gravity-Paragliding klub-Varaždin". :crazy:
Osnivanje kluba pokrenuli smo uz potporu ljubitelja prirode i extremnih sportova, kao i samog grada Varaždina.
S obzirom da je dio nas bio ponosnim članom KSL Kolibri iz Cvetlina, zahvaljujemo KSL Kolibri na dosadašnjem zajedničkom druženju i radu, a na održavanju i razvijanju dobrih odnosa ćemo svakako i dalje raditi.
Uz uređenje, registraciju i održavanje letjelišta na području županije, jedan od prvih ciljeva je uključivanje u dostupne programe za osposobljavanje pilota i operatera za polijetanje pomoću vitla. Unaprijed hvala svima koji će nam u tome biti spremni pomoči. :ave:

lijep pozdrav
Zero Gravity-Paragliding klub-Varaždin

U ime ETO-a, dajemo Vam svu podršku i pohvalu na trudu koji ste učinili da bi osnovali klub, puno sreće u Vašem radu i ako što treba... Zovite !!!!

LP

Morelli

To da piju, da puše, da se drogiraju,
to i mogu nekako shvatiti,
al da sjede na golom betonu....

Hvala Morelli, puno bi nam značilo da dio iskustva prenesete i na sjeverozapad hrvatske.
Trenutno nisu baš vremenski uvjeti za letenje, ali se svakako osjećajte pozvanima na druženje uz plodove svinjca i zagorskih gorica. :beer:
Ima mjesta za sve.

Hvala i ostalima na podršci i pohvalama. :hi:

LP

Kiki

Bravo ekipa,

U ime PG Feniksa najiskrenije želje za dug i plodonosan rad.
SRETNO :beer:

Sve naj u ime PJK-a Zagreb. Fly long and prosper....
badel

Nek vam je bog vjetra i politike uvjek naklonjen!

Dečki čestitke od PK Sokol Zlatar :Bravo: ( zagorci smo od rođenja :hi: , mi pijemo vina kisela :O: , gdo ga pije taj ponori :crazy: , babu sam sekiru hmoril :Yahoo!: )
PS: jen savjet, tak da se ne zajebete: ne čistiti z štilovku tuđe grunte (starte) :evil:
Aj bok i živeli :beer:

Špeho je napisao/la:
Dečki čestitke od PK Sokol Zlatar :Bravo: ( zagorci smo od rođenja :hi: , mi pijemo vina kisela :O: , gdo ga pije taj ponori :crazy: , babu sam sekiru hmoril :Yahoo!: )
PS: jen savjet, tak da se ne zajebete: ne čistiti z štilovku tuđe grunte (starte) :evil:
Aj bok i živeli :beer:

Više nemaju tih problema, ja sam im posudil svoju Husgvarnu :ROFL:

kmikac je napisao/la:
...cijenjeno letačko pučanstvo da je dana 01. prosinca u Varaždinu, u registar klubova upisan "Zero Gravity-Paragliding klub-Varaždin". :crazy:
Osnivanje kluba pokrenuli smo uz potporu ljubitelja prirode i extremnih sportova, kao i samog grada Varaždina.
S obzirom da je dio nas bio ponosnim članom KSL Kolibri iz Cvetlina, zahvaljujemo KSL Kolibri na dosadašnjem zajedničkom druženju i radu, a na održavanju i razvijanju dobrih odnosa ćemo svakako i dalje raditi.
Uz uređenje, registraciju i održavanje letjelišta na području županije, jedan od prvih ciljeva je uključivanje u dostupne programe za osposobljavanje pilota i operatera za polijetanje pomoću vitla. Unaprijed hvala svima koji će nam u tome biti spremni pomoči. :ave:

lijep pozdrav
Zero Gravity-Paragliding klub-Varaždin

Pošto nisam bio nekoliko dana uz računalo tek sad koristim priliku da bivšim članovima "Kolibrija" (a sada članovi "Zero Gravity-Paragliding klub-Varaždin") zahvalim na dosadašnjem doprinosu na razvoju Kluba i paraglidinga. Želim vam puno sreće i uspjeha u radu novog Kluba. Za bilo kakvu pomoć slobodno zovite jer znam da su počeci najteži.

LP

uj!

ajd' se javi na 0989178166

u čakovcu smo počeli sa šlepanjem

Podrška i čestitke u ime LK Vrane

chestitke.,,sa kupresa,.,. :yup:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap