Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

večeras sam obnovio oglas za mog Addicta... u rubrici Oglašavanje- prodaja - blabla ... oglas, iliti obnova oglasa... mrtvo...ok drugari moji letački i administrativni ... ako je mali oglas manje vrijedan od komercijalnog .... sve u redu , pogotovu ako ruši prihod komercijalnim oglašivačima , povlačim se... bilo mi je drago družiti se s vama ..., sve ove godine ... uživajte.... dugujem 50kn za HRPGF ligu, bit će uplaćeno do kraja godine ... LP, Roman

Dragi Romane, kao što i sam možeš vidjeti u zaglavlju, oglas mozes bump-ati tek mjesec dana nakon zadnjeg posta, a višekratno postavljanje istih oglasa nije dopušteno. Svrha svega toga je da se uvede malo reda u taj dio foruma.
Ako pogledaš predmetni thread, zadnji post objavljen je 23. studenog, tj. prije manje od mjesec dana, pa je to vjerojatno razlog.
Naravno, nitko ti ne oduzima pravo da o tome imaš svoje mišljenje ali pravila su takva (i jasno su istaknuta) kako za tebe tako i za sve ostale i neće se mijenjati (barem koliko sam ja upoznat s "politikom foruma").
Osobno, žao mi je sto neću više imati priliku nasmijati se na koji od tvojih komentara, ali poštujem tvoju odluku.

p,
D.

Roman Lavriv je napisao/la:
večeras sam obnovio oglas za mog Addicta... u rubrici Oglašavanje- prodaja - blabla ... oglas, iliti obnova oglasa... mrtvo...

Oprosti, ali ja ne razumijem - što se uopće dogodilo? Gledam po logovima i ne vidim ikakve intervencije na tvojoj temi oglasa... Što je mrtvo? Što je blabla?

Aaaaaaaj Rooomaneeee :impl: stari "Mačku pod šljemom" :ave: , moraš bre već jedarem da se fleksibuješ demokratiji :dash:

PS: Kartu čitaj i seljaka pitaj :hi:
Živio rođo :beer:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap