Pozdrav cijenjenoj letackoj populaciji, puno srece, zdravlja i naravno dobrog letenja u najnovijoj godini !
Pitanje za sve iskusne pilote ( naravno mogu i ovi drugi ) : Sto mislite o konceptu Little Cloud !?
firma francuska
http://www.littlecloud.fr/ENG/index.htmlpo kvadraturi vise speedglideri po specifikaciji skoro kao standardne lebdece krpe . Solo krila od 19 kvadrata sa malobrojne 43 celije , uz ozbiljnu finesu 8,5 , tandem 31 finesa takodjer 8,5 ! Brza , mala, vele i stabilna za popizdit , tezina kompleta kakvih tricavih 4-5 kg... uz takve specifikacije bi bilo ocekivati vise galame na pg sceni, ja nenadjoh nikakve velike rasprave o svemu tome pa me zanim vase misljenje o svemu tome, gdje je kvaka, jerbo bih rado pribavio takovu zujalicu za moje solo alpinisticke avanture , znam da vecina preferira udoban transport kakvom toyotom do samog starta ili jos bolje lijepom i udobnom zicarom ali za manjinu koji se vole uspeti na kakav dvotisucak ili kakovo manje brdo / planinu to zvuci dosta primamljivo i skoro preoptimisticno. Buduci da je vrijeme zesce neletacko molio bih za vase cijenjene pilotske osvrte na ovu themu !
FlyHigh!