Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Poštovani

Juče je jednom članu Paragliding Cluba ParaGhost iz Doboja ukradena kompletna paraglajding oprema:

-Krilo Ozon Atom M ljubičaste boje
-Sistem Ava Sport , komplet crne boje sa front kontejnerom i čarlijevom rezervom unutra.
-Kaciga Charly Insider sive boje sa ugrađenim hands-free sistemom.
-Ručna radio stanica Icom
-Variometar Flytec 6005

Ukoliko bilo šta od navedene opreme bude ponuđeno vama ili nekom vašem prijatelju molio bih vas da me obavjestite na mail paragost@gmail.com ili mob. tel. +387 65 042 968.

Unaprijed hvala!

Pozz

Tubić Petar-Tuba

Paragliding Club ParaGhost

Doboj

Ljudi moji šta se to događa,samo lopovluk! :(

Iskreno se nadam i vjerujem da nitko iz" našeg svijeta" nebi tako nešto mogao napraviti :(

Istraga koju su preduzeli članovi ParaGhosta danas je dala rezultate.
Kompletna oprema je PRONAĐENA :yup: u Bosanskom Brodu i bila je spremna da danas pređe granicu.
Ekipa je pravovremeno odreagovala i opremu vratila u Doboj.
Srećni vlasnik će biti u mogućnosti da za vikend uživa u čarima paraglajdinga, naravno morat će da časti u nekoj od kafana u blizini poletišta.

Lopovi su iskazali iskreno kajanje zbog pomenutih događaja.

Hvala svima koji su bili spremni da pomognu.

Koliko iskreno je to kajanje bilo...? jel bilo :dash:

Citat:
Kompletna oprema je PRONAĐENA :yup: u Bosanskom Brodu i bila je spremna da danas pređe granicu.

Lopovi su iskazali iskreno kajanje zbog pomenutih događaja.

Oprema je bila spremna da danas prijeđe granicu. Koju granicu? Onu prema Bosni kako bi bila vracena vlasniku ili nekamo dalje radi eventualne prodaje. Bilo bi zanimljivo znati gdje zavrsi krilo koje je ukradeno u Bosni, Hr ili Slo.
Iskreno kajanje???

A tko su bili lopovi?

i što se desilo sa njim? Pronađena još koja oprema??

U tamnicu s njima :evil:

Ma koja tamnica Gizmo, to je hotel...treba njih u tandem kao putnika, pa 20 lupinga za redom, pa u spiralu do zemlje :amen:

Špeho je napisao/la:
Ma koja tamnica Gizmo, to je hotel...treba njih u tandem kao putnika, pa 20 lupinga za redom, pa u spiralu do zemlje :amen:

... i pustiti mene da "pilotiram"
Nayebo bi im se keve...

Oca im japanskog :spank: :spank: :evil:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap