Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Svima na znanje:
Stigla je obavijest iz PU da ovoga vikenda zračne aktivnosti moraju biti odgođene, barem ovdje kod nas na Japetiću (za druge terene ne znam pa neka operateri jave). Ništa neobično, sve je bilo isto tako kada je dolazio Putin, zatim Bush. Zabrana počinje u subotu ujutro i traje do nedjelje na večer.

Ivica

Fala ti Bože, pa neću morati misliti na letenje dok budem išao gledati Papu.

Fala ti Bože i na kiši.

Ja se slažem sa ovom zabranom letenja PG piota! Prvo verćina je poznata kao teroristi drugo neki su i ateisti (ja na primjer)a tko zna koliko pripadnika alkaide ima! Pa zamisli smrada ponese bombu od par stotina kg sa Japa poleti i u brisucem letu se istovari jadnome Papi pred noge! Odmah bi ga dragi njegov gazda uzeo sebi (a nije valjda puno grijesio) a to treba svakako sprijeciti da se dogodi! A moguce je da netko od pilota PG naklonjenih alkaidi ili njihov aktivni član presretne avion udje kroz prozor i zatuce jadnoga Papu rezervnim padobranom! Zato svakako to treba zabraniti cijelom banana teritorijom te mislim da bi bilo dobro još ka tome zabraniti ljudima koji imaju dobar i jači odraz u skoku sa zemlje da izlaze na otvoreno! Živio papa i sve zabrane oko njega!

Vojo je napisao/la:
Ja se slažem sa ovom zabranom letenja PG piota! Prvo verćina je poznata kao teroristi drugo neki su i ateisti (ja na primjer)a tko zna koliko pripadnika alkaide ima! Pa zamisli smrada ponese bombu od par stotina kg sa Japa poleti i u brisucem letu se istovari jadnome Papi pred noge! Odmah bi ga dragi njegov gazda uzeo sebi (a nije valjda puno grijesio) a to treba svakako sprijeciti da se dogodi! A moguce je da netko od pilota PG naklonjenih alkaidi ili njihov aktivni član presretne avion udje kroz prozor i zatuce jadnoga Papu rezervnim padobranom! Zato svakako to treba zabraniti cijelom banana teritorijom te mislim da bi bilo dobro još ka tome zabraniti ljudima koji imaju dobar i jači odraz u skoku sa zemlje da izlaze na otvoreno! Živio papa i sve zabrane oko njega!

Koliko se boje za njega reklo bi se da papa i nije baš omiljen lik u narodu.
Gotovo sam siguran da manje paze čak i Gadafija. :amen:

Ja kao militantni agnostik zahtjevam da mi svjet vjernika objasni...

U sta Papa vise vjeruje u Boga ili 5cm neprobojnog stakla...?

LP!

P.S.
Nemam namjeru vrijeđat, ali puno nesto paradoksa u svemu tome...

A jel se smije letjet u blizini Rima kad je papa doma?

Evo jedan prigodni

Ljutko kod pape

Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i traže Papu. Došao Papa i pita ih šta hoće. Ljutko:
- Slušaj Papa, ima li koja časna sestra koja je manja od nas?
- Nema, kaže Papa.
- Ma možda ipak ima, razmisli malo?
- Ma nema kad vam kažem!
Ljutko, ljutito:
- Ma Papa, jesi li sto posto siguran???
- Ma Ljutko, sto posto sam siguran da nema niti jedne časne sestre manje od vas!!!
A šest patuljaka iza Ljutka:
- Ljutko je jebo pingvina, Ljutko je jebo pingvina...

joe33 je napisao/la:
Evo jedan prigodni

Ljutko kod pape

Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i traže Papu. Došao Papa i pita ih šta hoće. Ljutko:
- Slušaj Papa, ima li koja časna sestra koja je manja od nas?
- Nema, kaže Papa.
- Ma možda ipak ima, razmisli malo?
- Ma nema kad vam kažem!
Ljutko, ljutito:
- Ma Papa, jesi li sto posto siguran???
- Ma Ljutko, sto posto sam siguran da nema niti jedne časne sestre manje od vas!!!
A šest patuljaka iza Ljutka:
- Ljutko je jebo pingvina, Ljutko je jebo pingvina...

A čuj, mi jebemo ježa već dulje vrijeme, pa ne idemo papi ... hm, a možda on zato dolazi k nama?

Zoki je napisao/la:
U sta Papa vise vjeruje u Boga ili 5cm neprobojnog stakla...?

Ja molim da se ne vrijeđaju religijski osjećaji vjernika.
Naravno da Papa više vjeruje Bogu nego staklu jer da nema Boga ne bi bilo ni tog stakla (ni nas, ni sunca, ni mjeseca, ni neba, ni zemlje, ni termike, ni HZSa, ni Jadranke... ups.. ovo zadnje je čak i OK...)
Anyway, problem je kad Bog upravljajući rukom nevjernika pošalje metak u to staklo. Tada je pametno vjerovati prvo staklu jer je Decision Maker malko dislociran, pa bi Milost mogla zakasniti.

Steta za vikend,prognoza je bila fenomenalna..... :-D
Tko zna kad bude opet takva...

benco je napisao/la:
Steta za vikend,prognoza je bila fenomenalna..... :-D
Tko zna kad bude opet takva...

Kaj stvarno dobar bude vikend? Pa kod nasih zapadnih hrvata preko meje mora biti isto dobro a njih boli fenis za Hitler Younge omladinom! Ide li mozda neki omladinac na Liscu ja nisam tamo bio vec godinama? Svakako bih se prikljucio i crnome vragu ako ide na letenje a uvjeti su jos ka tome i elegantno dobri!

Zabrana vrijedi i za Letjelište Medvednica. Mene su zvali danas dvaput.
Pitao sam za koje područje i rekli su mi Zg i okolica.

Vidimo se na Sljemenu u drugu subotu kad je Bistra Open 2011. (kolo HR lige i Kup Grada Zagreba u preciznom slijetanju).

Poz.

badel

Nasao na facebooku...

Ne znam zašto štampaju plakate za doček pape na hipodromu, bar se tu dalo uštedit s postojećim rješenjem.

slika

Uploaded with ImageShack.us

joe33 je napisao/la:
Nasao na facebooku...

Ne znam zašto štampaju plakate za doček pape na hipodromu, bar se tu dalo uštedit s postojećim rješenjem.

slika

Uploaded with ImageShack.us

Dobar!!!!!!!!! :-D :ROFL: :mocking: :respekt: :ave: :ave: Bogami dobar opako dobar! Ismijao sam se do suza! Je.. od kuda ti to pade na pamet!

htjeli ne htjeli, ipak taj bijeli papa štrumpf djeluje i na nas ateiste.. :
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/131182/Darujte-krv-s-nama-dok-katolici-mole-s-papom.html
uvijek odlična ideja! :respekt:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap