Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Nakon duge i teske borbe s opakom bolescu , njegovo srce nije izdrzalo..
U dubokoj boli javljamo svim rodacima, prijateljima i znancima tuznu vijest da je Nas dragi prijatelj, pilot, plavooki momak, gospodin SHELLE blago Gospodinu ozenio (prelijepu Dunju) danas u Osijeku!!!!;)))))

Zelim im od srca svako dobro i puno malih Shelkana na ovome svijetu!!!!

Zivili!!!!

jerry je napisao/la:
U dubokoj boli javljamo svim rodacima, prijateljima i znancima tuznu vijest da je Nas dragi prijatelj, pilot, plavooki momak, gospodin SHELLE blago Gospodinu ozenio (prelijepu Dunju) danas u Osijeku!!!!;)))))

Zivili!!!!

Ma odi vrit Jerry, prvo sam se šokirao počevši čitati prvu rečenicu!
Čestitam Shelle!

toni je napisao/la:
jerry je napisao/la:

Zivili!!!!

Ma odi vrit Jerry, prvo sam se šokirao počevši čitati prvu rečenicu!
Čestitam Shelle!

Fakat ... jebi se (Jerry)... Shelle, dobrodošao u raj u koji smo i mi nekada vjerovali ... btw, tvoja knjiga Toni je kod mene

Najiskrenije čestitke. Još jedan Vitez Slavonske Ravni nije mogao odoljeti toj vrsti "termike"
Svako dobro!!!

Evo i Sokoli se pridružuju čestitkama! :bye:
Jeb..e i budite jeb..i ! :good:

Eto, Shelle sretno ti bilo i jedan savjet; svaki put kad okrene na jugo budi siguran da je uzela lijek.

Čestitke Shelle,

Nije to ništa strašno i reda u kući uvesti. Tvoja uvijek mora biti zadnja, pa makar to bilo "da draga".

Damir

Hvala svima na ljepim željama i čestitkama, a ti se Jerry stvarno jebi (i mene si uplašio :) )

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap