Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Zbog nesuglasica i ne dolaska u sukob s gosp Antonijem Buljanom ja kao operator letjelišta Greda,Svilaja,Omiš,mu zabranjujem korištenje tih terena.

JERKO je napisao/la:
Zbog nesuglasica i ne dolaska u sukob s gosp Antonijem Buljanom ja kao operator letjelišta Greda,Svilaja,Omiš,mu zabranjujem korištenje tih terena.

Ne znam Jere, čime te je naljutio dotični gosp. Buljan, al sukladno mojim shvaćanjima demokratičnosti , a pogotovu među letačima, pridružujem se , u znak solidarnosti, s navedenim gospodinom, i dragovoljno prihvaćam njegovu suspenziju kao svoju ... Hoćeš reći, ako iduće godine dobiješ DP , Buljan ( i svi oni kojima ti to odrediš) ne smije nastupati ????

JERKO je napisao/la:

Ne znam i ne zanima me zbog čega je nastao sukob među vama dvojicom, ali ovo mi zvući u najmanju ruku glupo kao da ti netko zabrani korištenje zračne luke Pleso jer si se posvađao s direktorom aerodroma. :crazy: :dash:
Stoga se i ja i moj flying squad, u cilju obrane demokratičnosti pridružujemo Romanu u bojkotu tvojih letjelišta. :-P

JERKO je napisao/la:

Slobodno mi bilo tko prigovori što se mješam jer ovaj sukob i nebi trebao biti moja briga, ali me stvarno pogodio ovaj sukob među u društvu dobro poznatim i cjenjenim pilotima.

Jere ,očito da ti se Tonček nekaj jako zemeril.
No osobne simpatije nisu razlog o kojem jedan operater može zabraniti nekome korištenje letjelišta,barem ne na način i u vrijeme kada to dozvoljava bilo kome drugome koji zadovoljava jednake kriterije.
To nebi mogao čak i kad bi za isto posjedovao neku vrstu koncesije ili najma od države za navedena letjelišta (bolje rečeno poletišta),več bi eventualno mogao od istog tražiti plačanje nekog oblika naknade za poljetanje, i to po unaprijed definiranim,za sve jednakim uvjetima i naravno pod budnim okom drage nam porezne uprave.
Međutim kada bi ta djelatnost bila isplativa za koncesiju bi se morao ravnopravno natjecati sa ostalom ekipom koja bi težila komercijalizaciji odnosno profitu.

Ako pak se radi o tome da se Tončekova komercijalna djelatnosta isprepliče sa tvojom, mogu shvatiti tvoj bijes.
Međutim mislim da bi rađe , kao dva pametna biznismena sličnih pogleda na svjet, trebali nači zajednički interes i surađujući međusobno stvoriti posao koji vas neće tjerati da se borite oko ovog sitnog kolača koji je trenutno na stolu.

A kad bi se na kraju i ja pridružio Romanu i Franku pri bojkotu letjelišta,to bi Jereta sigurno strašno pogodilo.
Več vidim di u čošku tmurnog kafića plače ko curica. :-D

Moje mišljenje je nepristrano i dobrnamjerno pa molim da isključivo takovim i shvatite.

Zato pozdrav i Jeretu i Toniju te ostalim pilotima ma gdje god oni bili !

Interesantno, ovo je inače jako škakljiva tema za diskusiju :evil: , što je i vidljivo po komentarima, malo tko ima muda ( čitaj: cuc majn duden), da nešto pljune ;) .... Roman, Franco :ave: , ne znam i nije me briga poradi čega je nastala nesuglasica između Tonija i Jere, ali želja mi je, znam i siguran sam da će sve biti u redu, da će se naći razumijevanje i zajedniči jezik kako bi se sve uskladilo, pomirilo, smanjile tenzije, prijetnje itd. :good:, te uživalo u ovom našem sportu bez obzira na granice, karaktere i statuse :blum2: ....ja sam za mir i ljubav :friends:

Zato molim da sve bude u redu i da nemamo granice kako na nebu, tako ni na zemlji :amen:

LP, Špeho 8)

:gathering:

ma riješit će oni to na pozitivan način.....

Ovo je definitivno stvar koju su ova dvojica (meni dragih ljudi) trebala riješiti na privatnoj osnovi i u četiri oka.
Ovaj forum također nije mjesto gdje se treba iznositi prljavi veš u bilo kome obliku.
"Da!" konstruktivnim kritikama i plodonosnim sučeljavanjima mišljenja.
"Ne!" osobnim razmiricama i jalovim prepucavanjima.

JERKO je napisao/la:
Zbog nesuglasica i ne dolaska u sukob s gosp Antonijem Buljanom ...

Pa zar ne vidite da je to za njegovo dobro... ;)

CloudWalker je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Zbog nesuglasica i ne dolaska u sukob s gosp Antonijem Buljanom ...

Pa zar ne vidite da je to za njegovo dobro... ;)

To je kao da ja zabranim svojoj ženi da dolazi kući kako se ne bi posvađali.
:scratch:

Kad sam u subotu ujutro pročita šta je Jerko napisa nisam htio ništa komentirat, barem dok ne čujem o čemu se radi, ali odma sam zna kakva će bit reakcija ostatka članova foruma/letača.
Naravno da su svi reagirali kako sam i mislija, jer jednome od nas su dirnuli ono šta svi volimo, letenje. A na to smo svi jako osjetljivi.
Jerku sam već reka pa mogu i ovde napisat, mislim da ovo nije način rješavanja problema, jer se stvaraju negativne vibracije i osjećaji prema letenju u ovom kraju. Pa će uz to šta smo "daleko", šta teren "nije bogznakakav XC potencijal" imat i hrpu ljudi koji će na spomen riječi Greda imat onaj bljak :bad: osjećaj u želudcu.

Šta je najjače, njih dvojica će to riješit, prije ili kasnije, ali onaj "bljak" će ostat...

Svi mi imamo dovoljno sranja u ostalim stvarima u životu, amo probat ostavit letenje izvan toga. :beer:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap