JERKO je napisao/la:
Zbog nesuglasica i ne dolaska u sukob s gosp Antonijem Buljanom ja kao operator letjelišta Greda,Svilaja,Omiš,mu zabranjujem korištenje tih terena.
Slobodno mi bilo tko prigovori što se mješam jer ovaj sukob i nebi trebao biti moja briga, ali me stvarno pogodio ovaj sukob među u društvu dobro poznatim i cjenjenim pilotima.
Jere ,očito da ti se Tonček nekaj jako zemeril.
No osobne simpatije nisu razlog o kojem jedan operater može zabraniti nekome korištenje letjelišta,barem ne na način i u vrijeme kada to dozvoljava bilo kome drugome koji zadovoljava jednake kriterije.
To nebi mogao čak i kad bi za isto posjedovao neku vrstu koncesije ili najma od države za navedena letjelišta (bolje rečeno poletišta),več bi eventualno mogao od istog tražiti plačanje nekog oblika naknade za poljetanje, i to po unaprijed definiranim,za sve jednakim uvjetima i naravno pod budnim okom drage nam porezne uprave.
Međutim kada bi ta djelatnost bila isplativa za koncesiju bi se morao ravnopravno natjecati sa ostalom ekipom koja bi težila komercijalizaciji odnosno profitu.
Ako pak se radi o tome da se Tončekova komercijalna djelatnosta isprepliče sa tvojom, mogu shvatiti tvoj bijes.
Međutim mislim da bi rađe , kao dva pametna biznismena sličnih pogleda na svjet, trebali nači zajednički interes i surađujući međusobno stvoriti posao koji vas neće tjerati da se borite oko ovog sitnog kolača koji je trenutno na stolu.
A kad bi se na kraju i ja pridružio Romanu i Franku pri bojkotu letjelišta,to bi Jereta sigurno strašno pogodilo.
Več vidim di u čošku tmurnog kafića plače ko curica.

Moje mišljenje je nepristrano i dobrnamjerno pa molim da isključivo takovim i shvatite.
Zato pozdrav i Jeretu i Toniju te ostalim pilotima ma gdje god oni bili !