Jedan od najdrazih prijatelja, jedan od ikona hrvatskog paraglajdinga, pojam sigurnosti, ne bacenih rezervi, Doktor Kemije, ne iskvareni prognosticar, je RODIO!!!! Iskrene cestitke majci, njemu i djetetu...
Kompa, sve najljepse vam zelim!!!!
LP!
Danči
Box
Baš lijepo! Čestitke! Drago mi je za dijete koje će sasvim sigurno biti uspješno; i lijepo i pametno.
hrga
Čestitke od Flumenovaca!
CW
Čestitke Kompa!!
Roman Lavriv
Čestitke Klejči ....
vedran_zgela
Ja i Martina zelimo najbolje Bebacu , Tebi i Mami,, Cestitamo !!!
badel
Kompa čestitam. Pusa
benco
Kompa čestitke,valjda ćemo nešto i da
Znači ništa od japa sutra ?
joe33
cestitke
Šokre
To Kompa!!!!! Svaka čast i iskrene čestitke!
Red Baron
Bravissimo! Ne tebi Kompa, tebi nemam šta čestitati, tvoj dio posla bio je gotov za dvije minute. Bravo Mami I Bebaću koji su podnijeli najveći dio tog tereta da bi ti mogao svoje dvije minute užitka pretvoriti u doživotnu sreću - što vam svima vama ponaosob od srca želim.
Dragan Sepac
Fala na cestitkama, mala i klinjo su ok, ja vise manje nakon sto polovim sve bijele miseve od sinoc, poz...
Jasna
iskrene cestitke i od mene Kompa! drago mi je da je sve 5...ostajte mi dobro, pozzz, Jasna
Dragan Sepac je napisao/la:
Fala na cestitkama, mala i klinjo su ok, ja vise manje nakon sto polovim sve bijele miseve od sinoc, poz...
kmikac
Čestitke i puno lijepih želja za bebu, mamu i tatu od Zero Gravity ekipe iz Varaždina.
Kiki
janjecic
Bravo Kompa. Mnogo sreče i ljepote u obitelji Tebi i Tvojoj sreči!
zlatko2508
Čestitam
gprelac
E moj Dragec sav si vrajži!
Iskrene čestitke i sve naj tvojoj primovi i cjeloj familiji!
Roman Lavriv
zlatko2508 je napisao/la:
Čestitam
gprelac je napisao/la:
E moj Dragec sav si vrajži! Iskrene čestitke i sve naj tvojoj primovi i cjeloj familiji!
haha, postano pon 10 lis, 2011 11:03, mali je već u vrtiću ...
jerry
Iskrene čestitke roditeljima a bebici sve naj u životu!!!!
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap