Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Ljudi šta to bi sa Goranom
Kolega mi javio i kaže srčani udar. Kaže da je inače imao problema sa srcem.
Izgubili smo velikog čovijeka.
Iskrena sućut obitelji
...

Nisam mogao vjerovati.
Da, izgubili smo velikog čovjeka.
Moram napomenut i da bez njega nebi bilo registracije Triblja.
Iskrena sućut familiji i prijateljima te kolegama sa posla.

Najiskrenija sućut negovoj familiji
:( :(

Fak.. izgleda da je istina..

http://www.ccaa.hr/default.aspx?id=973

RIP

Iskrena sućut familiji

Auuuhhh....
Zaista ružno iznenađenje.
Teško je u to povjerovati.

Iskrena sućut najbližima.

Iskrena sućut

Obitelj
Štetić

Njegovoj obitelji iskreno sucesce.

Još uvijek ne mogu vjerovati. Bila mi je čast poznavati Gorana i surađivati s tako nesebičnim, iskrenim, pravednim, vrijednim i poštenim čovjekom, punom razumijevanja za svakoga i sve. Predan svojoj ljubavi za letenjem postao je zrakoplovni stručnjak koji nam je neizmjerno pomogao. Ne samo nama, nego cijelom civilnom hrvatskom zrakoplovstvu će nedostajati.

Gorane, nezamislivo je da više nisi s nama. Bio si i ostat ćeš nedostižan uzor.

Jedino što sada mogu izraziti je iskrena sućut obitelji, prijateljima, suradnicima i poznanicima.

Upoznao sam Gorana ovog ljeta u Komiži i kroz ovaj naš forum kojeg je redovito pratio i bio nam spreman pomoći u svakom trenutku, a sad samo mogu reći je iskrena sućut obitelji i prijateljima i vidimo se u visinama!

Iskrena sućut obitelji

Iznenađen sam događajem koji se desio jer sam se veselio danu iza Nove Godine kad smo se trebali vidjet oči u oči,pomogao je nama mnogo u realizaciji nekih stvari a i svima ostalima jer je bio dobar čovjek,onoliko koliko ga ja znam,suradnja telefonski je bila sve i bio sam iznenađen koliko taj čovjek želi pomoći i pomogao nam je zaista.Stoga Gorane neka ti je laka Hrvatska zemlja i počivao u miru božjem,a obitelji Ilić iskrena sućut.

Klub Pegaz

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap