Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

S ponosom mogu reći da je na današnji dan 2002. godine osnovan PJK Zagreb. Ovim putem čestitam svim članovima deset godišnjicu postojanja i zahvaljujem svim sadašnjim kao i bivšim članovima na doprinosu u radu i rezultatima kluba.

U ime kluba zahvaljujem svima (klubovima i pojedincima) koji s nama lete, dijele nebo i zemlju, prevoze nas kad se sleti u razne nedođije, pomažu nam u radu, pomažu u organizacijama, radimo zajedno na obuci novih letača, pomažu u nabavi opreme, tekmaju se protiv nas pa nas motiviraju da budemo bolji, druže se s nama itd...itd...

Neću namjerno nikoga imenovati da slučajno nekoga ne zaboravim nego svima veliko HVALA.

Svima koji ovo čitaju želim puno lijepog, visokog, dalekog, preciznog letenja kao i sigurnih slijetanja.

Vidimo se na brdu, u zraku, na zemlji, u birtiji, na poslu, na koncertu, u kinu, na čagi ili gdje već.......

Pozdrav,

badel
slika

badel je napisao/la:
S ponosom mogu reći da je na današnji dan 2002. godine osnovan PJK Zagreb. Ovim putem čestitam svim članovima deset godišnjicu postojanja i zahvaljujem svim sadašnjim kao i bivšim članovima na doprinosu u radu i rezultatima kluba.

Čestitke na obljetnici! I u moje i u ime prijateljskog kluba Bijele Strijele!
Nek ovo bude jedna od mnogih! :beer:

Čestitke u ime kluba ETO, njegovih članova, i da se što više družimo upravo na svim tim mjestima koje si naveo !!!

Gonjalo

U ime Jastrebova čestitam Vam 10. ročkas i želi vam još bar 10 takvih obljetnica. :beer:

U ime Flumena čestitke! Lijep broj 10. :beer:

Nama ne fali puno ;)

Čestitke sa moje strane,a i od kolibrića koji su već prešli 10-tku! :beer:

Čestitke i u ime kluba "Let".
Mi ove godine punimo 15 :hi:

Cestitke u ime Parafreeka! :respekt:

Čestitam Zagrebaši! 10 godina iza vas punih dobrih rezultata i dobrog letenja! Možete biti ponosni na sve ono što se učinli za paragliding u Hrvatskoj. Samo tako nastavite.

Čestitke na lijepom jubileju, a posebne čestitke na dosljednosti i predanosti u radu , kako s natjecatjeljskim, tako i s školskom kategorijama ... Divno je družiti se s vama, i želim vam da na svom ustrajnom putu, dragi prijatelji, ne posustanete .... jedino mi žao da ne njegujete staru navadu da se na lijepe klupske fešte zovu prijatelji kluba, ali, kajbuš (citat Z. Bošković)

Iskrene čestitke u ime Kluba TIĆI Buzet :yup: Jožef

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap