Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pozdrav svima!

Za početak, dobrodošli na hr pg forum! .)
Nadam se da ćemo se na ovaj način družiti dugo i uspješno.

Jedna od vječnih rasprava među pilotima je ona o terenima - svatko od nas ima svoje omiljno mjesto za letenje, teren na kojem se odlično osjeća čak i onda kad s njega ne napravi prelet od 100km.
Koji je vaše omiljeno letjelište?

Dajte do 3 glasa za terene koji su vam prirasli srcu, pa da vidimo koji su to najpopularniji u hr.

Neka glasanje počne!
.))

uj!

tebe baš nije bilo na grobniku? e, ja sam na grobničkim alpama stasao i vežu me krasne uspomene na ljude i na letenje.

meni je grobnik najdraži :crazy:

dario

Laminar je napisao/la:
tebe baš nije bilo na grobniku? e, ja sam na grobničkim alpama stasao i vežu me krasne uspomene na ljude i na letenje.

da, nazalost je istina da nisam cesto bio na grobniku.. svaki put kad iz zga krenemo u tom smjeru zavrsimo na triblju ili buzetu, kao bolje je..a stvarno bio volio tamo odletit, vidio sam fotke terena i izgleda opasno dobro...

al kad malo razmislim, jasno mi je zasto sam ga zaboravio staviti na listu - to je jedan od rijetkih terena na kojim nema paragliding okupljanja, ne sjecam se da je tamo ikad ista bilo organizirano, a i kolko vidim na croXCu uglavnom samo domaci decki lete tamo..
ne bi bilo zgorega sloziti neku nesluzbenu tekmicu ili cisto okupljanje da se Grobnik popularizira i da sljedeci put ne ostane zaboravljen.. .)

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap