Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Al' se društvo brzo skupi kad zapuše pravi istok. Danas u zraku četiri pilota i prvi put u zraku na HR nebu Hawk Skyline. Leti Biber Hawk kao mutav ali mislim da je imao kakvu geveru (Maschingewehr) da bi pucao po Mustangu kad mu je gledao pete
Šalu na stranu, svi smo letjeli kao ludi. I Ivana s Twisterom, i Admiral s Mustangom ( poslije se mufljuz naletio i sa Skyline Falconom). Dabome, još je jedan Mustang letio ali taj tako leti stalno pa više nije zanimljiv (ne Mustang nego pilot). Zadnji puta Sitni nije skužio poantu, pa da naglasim da ne mislim nego znam - Mustang Airwave je pila i po. Skyline Hawk je zbilja lijepo letio, brzo i ravnomjerno, bez sranja i zaklapanja ali poznata je ona " jer u ruke Mandušića Vuka bit će svaka puška ubojita". Tako i Biber, s čim god da leti, leti odlično. Vidio sam danas da Hawk ima pojačanja na napadnim komorama, i zanimljivo rješenje otvoreno-zatvorenih komora na krajevima krila kao i alkice kod špagica komandi (treba vidjeti, da ne objašnjavam). Još da vidimo kakav će taj Hawk biti u termici i preletima jer današnja termika nas je nosila samo tristotinjak metara od brda. Sve u svemu jedan prekrasan dan i dobar početak godine, nabrah pet sati leta ovaj mjesec. LP Zmaj

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika