Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Kad već vrijeme nije za letenje, onda je barem za zanimaciju i druženje u zatvorenim prostorima.
Let-ovci u društvu novog nam El Presidente-a :)

slika

Kaj to pije vodu ...
Da si zakaj bi mu dotočil vina malo.
Ne se ovak naslikavaš. :hi:
:beer:

Bracek je napisao/la:
Kaj to pije vodu ...

Ma ne, to mu je odsjaj od kose, pa ti se samo čini da je voda!

Bracek je napisao/la:
Kaj to pije vodu ...

Služili su samo Zelinsko vino, a to se ipak nismo usudili ponuditi predsjedniku, s obzirom da ste vi zelinci tek nedavno otkrili da se vino može i od grožđa napraviti. :-D :morning:

Da ste mu to dali več bi imali asvaltiranu cestu na Ivanščicu minimalno.
Ovak buš i dalje auto deral po makadamu. :-o
Naše zelinsko kakvo je da je opet se pije.. :crazy:
A i ti si rođen u Zelini ako se dobro sječam, a tam se davalo uvjek malo vina u mlijeko.. :ROFL:
A čovjek dok se dobro napije toga se uvjek sjeća :-P ,
ovak već te je zaboravil a i naš asfalt.. :oops:

Franko, ja bih prije temu nazvao "na čašici (sad čega, dal vina što je upitno ili vode) s predsjednikom" i da, još nemate asfalt na Ivki makar imate saborskog zastupnika u klubu (e Habek, Habek ), slabo se zalažete :dash: ili se radi da Ivka postane drugo Sljeme mislim skijaški centar, koliko znam bilo je govora o tome ima već više godina ali opet se ništa ne poduzima konkretno i opet nema asfalta na Ivki, a asfaltna baza vam je u Lepoglavi. :Bravo: :Bravo: :-D

profa je napisao/la:
Franko, ja bih prije temu nazvao "na čašici (sad čega, dal vina što je upitno ili vode) s predsjednikom" i da, još nemate asfalt na Ivki makar imate saborskog zastupnika u klubu (e Habek, Habek ), slabo se :-D

Polako sinak.
Velike stvari se rade polako, pitaj Keopsa ako meni ne vjeruješ ! :-D :hi:

Citat:
Polako sinak.
Velike stvari se rade polako, pitaj Keopsa ako meni ne vjeruješ ! :-D :hi:

Eeee, Keops si je mogao priuštiti taj luksuz da piramidu radi tj.rade čitav njegov život jer nije imao mandat na 4 godine već doživotni, a u naše vrijeme ako šansu ne iskoristiš odmah druga ti se ne pruža btw. pola mandata je prošlo :hi: :beer:

Eeee, Keops si je mogao priuštiti taj luksuz da piramidu radi tj.rade čitav njegov život jer nije imao mandat na 4 godine već doživotni, a u naše vrijeme ako šansu ne iskoristiš odmah druga ti se ne pruža btw. pola mandata je prošlo :hi: :beer:[/quote]

true,true...

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap