Board Index » Letenje » Općenito
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Stranica 1, 2  Sljedeća

Obećajem u drugom izdanju knjige proširiti tekst "Jeste li ovisni" sa vašim prijedlozima, pucajte prijedloge, pa ćemo onda odabrati najbolje i iduće izdanje knjige izaći će sa novim dosjetkama.

Mene znaju zasmetati fake oblaci u filmovima... Nekad budu zaista upadljivo nacrtani. :fool:

Kad šećeš nekud (npr. Maksimir) i vidiš trg ili livadu ili neko slično prostranije mjesto, razmišljaš kako bi tu sletio po kojem vjetru, kako bi prišao, gdje su možda rotori i sl.

Siguran sam da se ovo ne događa samo meni :)

....
51. Nesvjesno prebacujete težinu u autosicu prilikom skretanja.

52. Davno ste se prestali obazirati na uzdužne ogrebotine na vratima automobila.

53. Jedini komad obuće koji morate imati su gojzerice.

54. Ako je jutro sunčano i malo pirka nitko vas niti ne očekuje na poslu.

55. Poznat vam je raspored samouslužnih aparata u "Traumi" :-P .
....

Danči je napisao/la:
....
....

šališ se naravno .... mislim ja znam gdje su ali drugi bolje da ne znaju

Danči je napisao/la:
....
....

E crnog li humora!! :lol:

Sinisa je napisao/la:
šališ se naravno .... mislim ja znam gdje su ali drugi bolje da ne znaju

Ha čuj, uvjet originalne ankete je da se prepoznaš u 1/3 navedenog, pa u ovome naravno bolje da ne ;). Ali iskreno, mislim da ne znam nikoga tko tamo nije otišao barem nekom u posjetu.... : unknown:

Danči je napisao/la:
....
....

:respekt:

56. Zavidiš zemljacima koji razlikuju samo lijepo vrijeme i ružno vrijeme dok tebi lijepo vrijeme najčešće nije baš jako lijepo.
57. Pun ti je k objašnjavanja zemljacima kako nije ništa čudno što je kiša pala ovdje, a tamo nije.
58. Kad ti crna mačka pređe preko puta nemaš muda propustiti da tri puta pljuneš (makar i u sebi).

Kad voziš auto više gledaš nebo nego cestu.

Kad u vožnji uzbuđeno vikneš - Evo ga! - drugi niti ne pomišljaju da se radi o ptici koja vrti termički stup. A kad shvate misle da si pacijent za vrapče...

sanin je napisao/la:
Kad u vožnji uzbuđeno vikneš - Evo ga! - drugi niti ne pomišljaju da se radi o ptici koja vrti termički stup. A kad shvate misle da si pacijent za vrapče...

Fakat! Ptice! :ave:
Definitivno potpisujem ovaj...

150. kad vozeci se 180 po autocesti pokazujes ženici - gle draga, ovaj se raspada, ali onaj upravo buja ...

151. kad ti na to ženica pospano pogleda u nebo i kaže jednoličnim i bezbojnim glasom : da dragi, kao da je to čula već milijun puta

152. kad ti auto, umjesto mirisnog borića, snifa na wc s Jelačić placa

153. kad ti se sretna modna kolekcija iz padobrana - sezona proljeće/zima pere tek kad te voljena stavi pred dilemu : dragi, ili ja idem ili to smeće ide u vešmašinu

CloudWalker je napisao/la:
sanin je napisao/la:

Fakat! Ptice! :ave:
Definitivno potpisujem ovaj...

Ja obično uzviknem "Vidi majstora..." :Yahoo!:

154. Žena ti je bar jedan put prebacila u životu da ti je paragliding na prvom, a ona na drugom mjestu.

Kada Draga kaže : Ili ja ili letenje! Ti fino kazeš: Donesi papire da podpišem i odeš do tvog Dragog! :-D

jrabic je napisao/la:
Kada Draga kaže : Ili ja ili letenje! Ti fino kazeš: Donesi papire da podpišem i odeš do tvog Dragog! :-D

I ja i letenje!

156. kad kupce uvjeravas da u, recimo programu za fakturiranje, neizostavno moaju imati i ovakve opcije :

slika

Roman Lavriv je napisao/la:
156. kad kupce uvjeravas da u, recimo programu za fakturiranje, neizostavno moaju imati i ovakve opcije :

slika

:Bravo: :lol: :lol: :lol: :ave: :respekt:

sad si mi dao ideju za jedan easter egg 8)

[quote="Roman Lavriv"]156. kad kupce uvjeravas da u, recimo programu za fakturiranje, neizostavno moaju imati i ovakve opcije :

, e bogme ova je dooobra

Roman Lavriv je napisao/la:

Zakon! :lol: :lol: :lol:
:ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

Stranica 1, 2  Sljedeća

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap