»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 18 lip, 2026 16:56.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Sex na startevima
PostPostano: ned 15 srp, 2012 12:25 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Aha! Ovo vam je zacijelo privuklo pozornost :)
Prvobitni naslov je bio "Smeće na startevima", ali mi je ubrzo postalo jasno da će pod tim naslovom malo tko pročitati slijedeće redtke. :)

Jučer smo moj "flying squad" i ja na M. K. pobrali plastičnih boca, vrečica od čipsa, tetrapaka od sokova i inih stvari kojima više nije moguće utvrditi porijeklo i svrhu, ne za pune tačke nego bi njima mogao napuniti i japaner.
Stvarno ne razumijem balkanezera koji pojede čips i popije sok, a potom to sve mirne duše ostavi na startu i odleti.
Ne razumijem kako mu se ne gadi kada ga to isto smeće dočeka kada dođe drugi puta na letenje. :(
Možda misli, naći će se neka budala koja će to riješiti umjesto njega i eto u pravu su, budale su se i opet našle.
Slićna iskustva imam često i na moru, pa tako i sad prije par tjedana u Dajli kod Novigrada.
Kako ne mogu organski podnjeti da se kupam na plaži koja je puna smeća, ja bez srama uzmem neku vrečicu i skupljam smeće po plaži, pračen sažaljivo, upitnim pogledima ostalih kupaća, od kojih ama baš nikome ne pada na pamet da mi se pridruži.
Kako mi je ipak već pomalo dosta tih pogleda odlučim ja otići rano u jutro dok su još plaže puste i pokupiti sve smeće.
Već sam dobrano natrpao prtljažnik Navarre, kad li se pojavi lik koji očito šeće psa.
"Ljudi su svinje, kako mogu ostaviti sve to smeće, a vi ste od komunala?", upita on.
Objasnim mu da sam i ja samo turista kao i on, ali ne mogu trpjeti takav nered.
Na to će on:
"Svaka čast, vi ste pravi, trebalo bi više takvih!" i mirno produžio dalje, a da nije podigao ni jedan papirić, ni vrečicu ili mi na bilo koji način pokušao pomoći.
Čovjek me objektivno pohvalio, pa ne znam zašto sam se poslije toga osjećao puno gore nego kad su me pratili prijezirni pogledi po plaži? :(

Tako i od vas ne želimo nikakve pohvale, samo bi htjeli da i vi barem na kratko budete "PRAVI"! i ako već ne želite skupljati tuđe smeće, pokupite barem ono koje ste vi donjeli.

Unaprijed hvala!
:hi:

33 Palac gore: : AIRBEŠO, Airie, apco, bosco, D.K., Danči, Dinac, Domagoj Rebić, dr zdravko, Dragan Sepac, gburazer, hrvoje.vt, I.K., isantek, Ivica B., kmikac, ksmokvina, MarijaETO, marin, matijahadjar, mmihin1, Nik01, profa, Radovan, Red Baron, Robi Lepi, Roman Lavriv, tmuic, Toomy, vedran_zgela, vjeko, zec, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: Sex na startevima
PostPostano: ned 15 srp, 2012 14:19 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
a nema te zašto biti sram ... uostalom, nitko neće pokupiti, pa ćeš to morati sam ... sjećam se pretprošle godine , Kruševo, nakon Ilindena ... start zatrpan, doslovce zatrpan ... i ništa, uzmeš par vrećica pa pomalo ... sva sreća da je većina pg populacije eko osviještena, pa se diglo još dvadesetak ljudi i sve je bilo čisto u par minuta ... plaže su, nažalost, nešto drugo ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

2 Palac gore: : Franco, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 15 srp, 2012 15:31 
Offline     DHV 2

Član od: pon 19 lis, 2009 8:16
Dao Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 66 / Palac dolje: : 1
kod nas na Prekorju sex na startu nije samo nesto što bi privuklo paznju citateljima :no: ...kod nas toga ima u izobilju...kad god sam dosel na start, uvijek pun kufer maramica i kondoma :bad: ...kod nas skupljanje "smeća" bez medicinskih rukavica i biohazard kontejnera nazalost ne ide :dash: ...

Vrh

PostPostano: ned 15 srp, 2012 20:58 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
Franco je napisao/la:
Aha! Ovo vam je zacijelo privuklo pozornost :)
Prvobitni naslov je bio "Smeće na startevima", ali mi je ubrzo postalo jasno da će pod tim naslovom malo tko pročitati slijedeće redtke. :)

Jučer smo moj "flying squad" i ja na M. K. pobrali plastičnih boca, vrečica od čipsa, tetrapaka od sokova i inih stvari kojima više nije moguće utvrditi porijeklo i svrhu, ne za pune tačke nego bi njima mogao napuniti i japaner.
Stvarno ne razumijem balkanezera koji pojede čips i popije sok, a potom to sve mirne duše ostavi na startu i odleti.
Ne razumijem kako mu se ne gadi kada ga to isto smeće dočeka kada dođe drugi puta na letenje. :(
Možda misli, naći će se neka budala koja će to riješiti umjesto njega i eto u pravu su, budale su se i opet našle.
Slićna iskustva imam često i na moru, pa tako i sad prije par tjedana u Dajli kod Novigrada.
Kako ne mogu organski podnjeti da se kupam na plaži koja je puna smeća, ja bez srama uzmem neku vrečicu i skupljam smeće po plaži, pračen sažaljivo, upitnim pogledima ostalih kupaća, od kojih ama baš nikome ne pada na pamet da mi se pridruži.
Kako mi je ipak već pomalo dosta tih pogleda odlučim ja otići rano u jutro dok su još plaže puste i pokupiti sve smeće.
Već sam dobrano natrpao prtljažnik Navarre, kad li se pojavi lik koji očito šeće psa.
"Ljudi su svinje, kako mogu ostaviti sve to smeće, a vi ste od komunala?", upita on.
Objasnim mu da sam i ja samo turista kao i on, ali ne mogu trpjeti takav nered.
Na to će on:
"Svaka čast, vi ste pravi, trebalo bi više takvih!" i mirno produžio dalje, a da nije podigao ni jedan papirić, ni vrečicu ili mi na bilo koji način pokušao pomoći.
Čovjek me objektivno pohvalio, pa ne znam zašto sam se poslije toga osjećao puno gore nego kad su me pratili prijezirni pogledi po plaži? :(

Tako i od vas ne želimo nikakve pohvale, samo bi htjeli da i vi barem na kratko budete "PRAVI"! i ako već ne želite skupljati tuđe smeće, pokupite barem ono koje ste vi donjeli.

Unaprijed hvala!
:hi:

Dragi moj Franco - ja sam mlad a ti si još koju kuku mlađi
da mi je kn za svaku akciju čišćenja smeća na kojoj sam sudjelovao možemo na najskuplju jagnjetetinu. Čistio sam deponije gdje se toćno znalo čije je smeće i tko je mjenjo pločice i sl i jebo sebe ako ču još na koju takvu akciju ić. Da ne velim da sam ja radio troje onaniralo a šesti kojeg nije ni bilo dobio političke bodove.
Puica mi racku - dabogda plivali u smeći

:crazy:
Goran

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.