»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 20 tra, 2026 3:02.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Ostavka na mjesto predsjednika parajedrilicarske komisije
PostPostano: pon 19 lis, 2015 23:06 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Poštovani letaci

Počeo sam letjeti 1995 god.Obožavam ovaj sport i sve svoje vrijeme sam posvetio što većem razvoju paraglidinga.Osnovao klub,registrirao tri letjelista,obučni centar,organizirao polaganje za dozvole pilota parajedrilice i svake god nekakvo događanje,sve sam radio za što kvalitetnijim razvojem,međutim nedavno mi je doista prekipjelo podmecanje nogu pojedinaca koji su tada bili u komisiji HZS-a,dragi bog mi je poslao idealnu priliku da imam razlog obrusit se na savez jer ipak je tadašnja komisija mogla biti susretljivija i ustupiti mnogo puta traženo,postao sa predsjednik komisije i napravio 6 novih pilota imao planove koje sam smatrao pozitivnim ali sam nagazio zmiju i počeo borbu s njom.Nikad nisam imao niti imam ništa protiv nikog ali želio sam vidjeti te odnose s pozicije koju sam preuzeo.Situacija s obje strane jebena,vidio sam tko mi je prijatelj a tko neprijatelj,i kakvih ima među nama,vidio sam i situaciju u HZS-u.Mislim da je sada došlo vrijeme da se uhvatim onog što sam i prije radio.Ne želim da netko pomisli da ovo radim radi grižnje savjesti,ne,samo se boga bojim i moja konačna odluka je da ovo mjesto, u želji da radi kvalitetno prepustimo nekom tko ima volju,rusite savez,Panzu,Vajdu ili nemojte,mene to više nije briga,što me zanimalo i što sam htio vidio sam i doživio.Budući predsjedniče koji god da budeš sretno.Hahaha,ovo je odluka samo da Roman dodje s ovim svojima do mene,jer to je bio uvjet, :hi:

L.p. Jere

9 Palac gore: : dasso, dr zdravko, flysky, gburazer, hrga, jrabic, majk11, Nik01, Sinisa T.    
Vrh

Naslov: Re: Ostavka na mjesto predsjednika parajedrilicarske komisije
PostPostano: uto 20 lis, 2015 9:52 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
.Ne želim da netko pomisli da ovo radim radi grižnje savjesti,ne,samo se boga bojim i moja konačna odluka je da ovo mjesto, u želji da radi kvalitetno prepustimo nekom tko ima volju,rusite savez,Panzu,Vajdu
:Bravo:

POSLOVNIK STRUKOVNIH KOMISIJA HRVATSKOG ZRAKOPLOVNOG SAVEZA

2.2
Predsjednika Komisije imenuje Izvršni odbor HZS-a.
Ostale članove Komisije imenuje Predsjednik Komisije.

2.5
Odluku o prijevremenom prestanku mandata Predsjednika Komisije donosi Izvršni
odbor.

sad mora to potvrditi IO HZS_a ... i preklicati Jerkovu delegatsko funkciju pri FAI (http://www.fai.org/officials?memberId=269)

a zatim u boj sa uhljebima u HZS_u....

LP Siniša

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.