U pravu si, C max je kopija Black Devila, after-sale je u kur....ima tamo neki jermen za hladjenje koji se cepa, plastika koja hladi nije baš neki kvalitet pa se...
Dekompresor u glavi Black Devila uopšte nije problem...ako se zaprlja skineš cjevku, našpricaš WD 40 ostaviš malo i opet radi ko novo. A i servis imaš blizu, djelove imam sve tako da......vrlo jednostavna stvar, ako ne drk... motor radi OK. Ima sa gumi nosačima, filterom, izpuhom dakle kompletan oko 14 kila+-(gumi nosači imaju oko 1 kilu) tako, da njime ako promeniš redukciju na 2:88 i propeler od 125 - 130 cm dobiješ potisak od oko 75 i više kila(obična redukcija od 2,6 daje oko 70 kila sa 122 propom), možeš da vozi(š tandeme.(opet zavisi koliko imaš ti kila i putnik i trajk.)
Cijena 1950 EUR (to je sve) i jedna godina garancije (dijelovi (ovdje za 3-5 radnih dana) i rad se ne plačaju) saveti non-stop,servis kod mene.
Ako se odlučiš za Black Devila(možeš doči kod mene i probati motor) mogu ti pomoči kod montiranja motora na tvoj trajk. Pazi da ne kupiš KINESKE KOPIJE koje koštaju oko 800 - 1000 eur jer češ za 20 - 30 sati tržiti nove dijelove od karika do ležajeva a nečeš jih moći kupiti kod nas pošto se strogo vodi evidenca prodanih motora.Ako nadješ polovni Devil, proveri kod mene serijski broj (da nije slučajno tajvanska(600 eur) kopija- isto sranje ko kinezi)
A da AEROTRUST... je kineska kopija Devila(PROVERENO!!!) koju prodaju u americi i kupci imaju velike probleme njime.(neki momci koji žele da postanu bogati, naručili su u kini puno tih motora u djelovima pa jih montiraju sami i prodaju...ne baš najbolje,pošto su piloti več skužili, da izgledaju vrlo lepo..a to je sve)
Ako mi ne vjerujete kontaktirajte
http://www.aerocorsair.com/ zastupnik za JPXItalia ...puno imaju potražnje za originalne djelove ali se ne prodaju za te motore
LP Igor (slovenac)