Board Index » Letenje » Motorno letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Stranica 1, 2  Sljedeća

Trazim jednog dobrovoljca koji bi nosio reklamu za jedan event, vozikao se iznad jednog grada (ne u CTRu).

Jedan kolega mi se obratio posto zna da se bavim letackim sportom, pitao je ima li kakav nacin da se nosi reklama tipa "dodjite svi na ... sto vec", jedan dan prije tog eventa, u svrhu da se pozovu gradjani itd.
Rekao sam mu da je moguce da se na krilo naljepi reklama i da paramotor letucka nisko iznad grada, to se dobro vidi odozdo i privlaci paznju posto paramotor "bruji".
Posto ja nemam paramotor, rekao sam mu da cu razglasit malo pa ako je neko zainteresiran neka mi se javi, naravno biti ce tu neka novcana naknada, prijevoz do tog grada (mislim da je podrucje slavonije il tako nesto), trosak goriva za paramotor itd.
Jedino sto bi trebalo je poljepit reklamu po krilu, sad ocete ostavit to poslje ili poskidat, meni svejedno.
Datum kada bi to trebalo biti je negdje krajem 5. mj 2011.

Ako je netko zainteresiran, javite mi cijenu koju bi trazili za tako nesto (poruke na forumu ili mail extreme.3d.pro@gmail.com)

Ajmo ljudi, prilika da se zaradi koji novcic u ovo krizno boba!

Ima nas koji bi voljeli zaradit koju kunu barem da se pokrije gorivo za koji mjesec!
Samo je u vecini slucajeva problem vrijeme...

Pozzz

Samo da ne budu lažne nade obzirom da lijepim reklame na krila.

Zaljepljena reklama ne ide dole ako je dobra naljepnica ili ide ali poslije imaš ljepilo za stalno koje skuplja razna sranja.
Reklama od 6 m x 1m košta cca 4000kn pa plus bar još toliko čovjeku što zauvijek krsti svoj padobran pa gorivo itd..
Bez 10 000 kn da kešira, mislim da se ne isplati pričat.

Imaš drugu šemu koja je jeftinija. Napravi se reklama na laganoj zastavi tipo 4x1m. Staviš na špagu kroz prednji dio zastave sa time da na dnu je uteg. Sve to zavežeš sebi za sjedalo pa onda uzmeš sa sobom pa u zraku izbaciš. Tako ti to padobranci rade. Jeftinije!
Letiš i vučeš 5 m ispod sebe reklamu.

Najveci problem tu je u tome kaj je covjek biznismen...
On bi ogromnu reklamu (razmisljao je o balonu...) a nebi puno platio...
Predlozio sam da kupi novo krilo pa da gore stavimo reklamu, al veli da mu je previse dat 2000-2500 eura posto ce se koristit samo jednom.

Kaj da vam kazem, ak ima ko kakav prijedlog, pricajte. Ovo sa platnom se meni cini ok, al on bi da je to velko (25-30 kvadrata kolko je krilo je reko da bi bilo ok), a tak velko platno neznam dal je moguce vuc.

Prijatelj iz SLO to radi inače sa reklamom.

Vozi PG motornjak na kojem piše Jagermaister imaju negdje promociju.
Naravno kupe mu krilo i plate mu sve tj dobije plaću i ostale troškove.

Postoji i mogucnost da se napravi transparent od recimo 1x10 metara od recimo bijelog prozirnog ripstopa sa tamnim slovima ali je onda reklama citljiva samo sa jedne strane,dok je na drugoj tekst unazad!
Moguce je i izvedivo ali je riskantno, tak da ne vjerujem da ce netko riskirati let za 1000 kuna sa transparentom!

Pozzz

Ako je covijek biznismen i zeli prestiz, a jos tome ako ga moze platiti, upitna je samo cijena...tada ce biznismen odluciti zeli li platiti svoj prestiz ili ne...
A leteca reklama zbilja jest prestiz i trebalo bi imati svoju cijenu...

Kako je hrga rekao; on ce uzeti 4000kn i Paramotorista ce uzeti jos za sebe i svoje krilo i to je to...

-----------------------------

Ukoliko se nadje voljan pilot za odletiti ovaj posao , a zao mu svog krila i ja mogu svoje krilo ponuditi da se to odradi.

Giga..

Giga je napisao/la:
Ako je covijek biznismen i zeli prestiz, a jos tome ako ga moze platiti, upitna je samo cijena...tada ce biznismen odluciti zeli li platiti svoj prestiz ili ne...
A leteca reklama zbilja jest prestiz i trebalo bi imati svoju cijenu...

Kako je hrga rekao; on ce uzeti 4000kn i Paramotorista ce uzeti jos za sebe i svoje krilo i to je to...

-----------------------------

Ukoliko se nadje voljan pilot za odletiti ovaj posao , a zao mu svog krila i ja mogu svoje krilo ponuditi da se to odradi.

Giga..

Što se tiče reklame i izrada reklama na krilo ja sam tu trenuto mislim najpovoljniji obratiti se meni na moj privatni telefon ili privat mail pa cemo pokušati sve dogovoriti!

Možda sam ja najpovoljniji. Obrati se meni

hrga je napisao/la:

Istina možda je on (Hrga) najpovoljniji ali volio bih da na kraju kupac kaže tko je najpovoljniji što se tiče reklame za PG i HG svijet!

D.K. je napisao/la:
Najveci problem tu je u tome kaj je covjek biznismen...
On bi ogromnu reklamu (razmisljao je o balonu...) a nebi puno platio...

Znam ja puno takvih biznismenova. Treba procjeniti što on dobiva tom letećom reklamu: ekskluzivnost (malo tko to radi), proizvod vezan za zrak, zrakoplovstvo ili let iznad gradskog područja ili mjesta gdje se okuplja puno ljudi (zagrebački Jarun, splitska riva, ...) ili dr.

D.K. je napisao/la:
Kaj da vam kazem, ak ima ko kakav prijedlog, pricajte. Ovo sa platnom se meni cini ok, al on bi da je to velko (25-30 kvadrata kolko je krilo je reko da bi bilo ok), a tak velko platno neznam dal je moguce vuc.

Reklama na krilu nije za jedan event jer je preskupo. Skidanje je problematično i ostaju tragovi, osim ako ne uzmeš neko staro krilo (imam ih ja na bacanje) i zakeljiš to gore, pa poslije baciš. Lijepljenje reklame na krilo isplativo je tek na duže staze.

Preporučio bih ti banner koji se vuče iza PPG-a. Ja sam vukao banner za pivovarnu Union. Nije jednostavno i treba vježbati da se ne frče i da se odabere odgovarajući uteg. Vrlo je efektno i vidi se dobro, a jako malo košta (koliko platiš pilota, a banner valjda imaju).

Reklama se isto tako može na krilo našpricati jer postoje boje na bazi vode koje ne nagrizaju materijal .
Naravno to se više nemože skinuti i moralo bi se raditi znači na nekom krilu kojeg nije tolika šteta.
Nebi ni to bilo jeftino ali možda malo jeftinije nego samoljepljivi ripstop.

baš bih volio vidjet kako bi netko našpricao reklamu bez šablone.
znaš na šta bi to ličilo. a da napraviš šablonu opet te košta neke pare

Vojo je napisao/la:
hrga je napisao/la:

Istina možda je on (Hrga) najpovoljniji ali volio bih da na kraju kupac kaže tko je najpovoljniji što se tiče reklame za PG i HG svijet!

Ma JA sam definitivno najpovoljnii. Odmah tom "biznismenu" kažem "NE" i sigurno ga neće koštat ni kune - koliko para toliko i muzike.
Nemože poštenije!

Mislim da je ova solucija sa banerom najjeftinija i najjednostavnija!!

slika

slika

kbelcar je napisao/la:

slika

slika

Definitivno najbolje najefikasnije a ja znam da je to SIGURNO najeftinije! Bogami belcar je dao najbolju soluciju bez iole dvojbe!
Kada netko zeli da se nesto vidi na nebu uvjek je kosatalo i kostace pa po onoj staroj narodnoj tko voli nek izvoli!

kbelcar je napisao/la:
Da ,ali treba imat prakse da se to izvede,jer letivost zasigurno nije ista kao bez banera :evil:

slika

slika

Kod:
Da ,ali treba imat prakse da se to izvede,jer letivost zasigurno nije ista kao bez banera :evil:

...naravno da nije ista letivost, zato mi puno bolje izgleda solucija da se baner veze na motor a ne ne krilo, naravno reklama bi trebala biti malo vise udaljena od motora i sa utegom tako da motor ne puse u sam baner!!!

Postoji mogucnost kopcanja - da se na stopalo (gojzericu) navuce plasticni prsten na koji se veze banner, a u slucaju bilo cega povlacenjem noge pod sebe otkopcat ce se kompletan baner sa spagom, bez uporabe ruku!

Nemam iskustva sa tim ali definitivno treba isprobati najprije na nenaseljenom podrucju jer ukoliko uteg (recimo litarna flasa sa vodom) sa banerom padne iznad naselja, moze se mjeriti sa malim projektilom te moze doci do ubojitih posljedica.... zaklucak je da pilot mora biti svjestan poremecenih performansi krila odnosno motora te posljedica u slucaju otkopcavanja ili pucanja spage banera te to i zaracunati!!!!!!!!

pozzzz

"Biznismen"- Efektno a da puno ne košta. Kaj bi rekao Švabo: nema jeftino i dobro. Bez para nema muzike. :no:

Tko je u ogucnosti napraviti baner, ovakav reklamni prostor koji se vuce dolje ispod pilota sa motorom, ne krilom.

Ovaj okrugli mi se svidja, no da je i ravan, dvostrani ...

...

Stranica 1, 2  Sljedeća

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap