Evo nekoliko proizvoda koje sam ja kupio ili ih namjeravam kupiti a ticu se motornog a i slobodnog letenja!! Ja sam platio nekih 125 eura - narucen direktno iz fly-castelluccio, iskreno malo previse kosta ali dobro lezi u ruci i jako je lagan, sto mi je odlicno za razliku od prethodne rucice a i elegantno izgleda, tko voli eto...
Ja imam tiny tach i pokazao se odlicnim, to mi izgleda kao kopija - ali ukoliko radi, super stvar za male novce. Ja sam za svog dao 350 kn...... samo informativno
pozz, kristijan
apco
,neznam kak sam to previdio... ...ja sam se ravnal prema Tiny tach-u,uvijek je bil iznad 50Eura.... ...da,to je neka kopija,samo se nadam da neću proći s kvaliteton tak kak sam i sa cijenom...mogao sam za isti uređaj dati 100kn manje...
Motorni piloti ako niste znali postoji Braunigerov instrumet koji vidi broj obrtaja kolicinu goriva i te neke razne motorne cake uz standardna pokazivanja dizanja slustanja broju sati u zraku i sve sto bi instrument trebao pokazati! Cijene prava sitnica! VOJO!
kbelcar
Znamo Vojkan, cini mi se da imaju to David i Darko, ali i kosta nekih 400 tinjk eurica, ako me sjecanje ne vara!!
pozzz
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap