Board Index » Letenje » Motorno letenje
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Jučer sam navečer htio napraviti krug s trajkom.
Kad sam se spremio, sjeo i zavezao vidio sam nekakvu rupu u zemlji na putanji lijevog kotača. Odlučio sam je polako zaobiči tako da dam malo gasa i malo povučem a-linije da se krilo baš ne vuče po livadi. Zaobilaženje je dobro prošlo i baš kad sam htio stati i odraditi proceduru poljetanja od početka, zbog malog udara vjetra krilo se lijepo počelo dizati i ja sav sretan dam gas.
Kad je trebalo korigirati u desno, skužio sam da uopće ne držim komande u rukama (jer prvobitno nisam htio poletiti). Umjesto da odmah stanem i zgasim motor odlučio sam hvatati kočnice, pa je sve završilo tako da je krilo otišlo na desnu stranu, ja sam trudeći se dohvatiti kočnice valjda skrenuo na lijevu i prevrnuo sam se na desnu stranu tek toliko da sjebem vrh elise.
Sad imam tjedan-dva dana zabave s popravkom elise. Ako se može popraviti, jučer nisam imao volje provjeravati.

Ja sam si sve što mislim o tome izgovorio u lice danas ujutro kod brijanja. Drugima samo upozorenje da paze na sebe.

POzdrav
Igor

pa kaj ti sve to treba,a tak smo fino letili prije par dana bez te kosilice na ledima....

pa, eto...

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap