ibanjac
Jučer sam navečer htio napraviti krug s trajkom. Kad sam se spremio, sjeo i zavezao vidio sam nekakvu rupu u zemlji na putanji lijevog kotača. Odlučio sam je polako zaobiči tako da dam malo gasa i malo povučem a-linije da se krilo baš ne vuče po livadi. Zaobilaženje je dobro prošlo i baš kad sam htio stati i odraditi proceduru poljetanja od početka, zbog malog udara vjetra krilo se lijepo počelo dizati i ja sav sretan dam gas. Kad je trebalo korigirati u desno, skužio sam da uopće ne držim komande u rukama (jer prvobitno nisam htio poletiti). Umjesto da odmah stanem i zgasim motor odlučio sam hvatati kočnice, pa je sve završilo tako da je krilo otišlo na desnu stranu, ja sam trudeći se dohvatiti kočnice valjda skrenuo na lijevu i prevrnuo sam se na desnu stranu tek toliko da sjebem vrh elise. Sad imam tjedan-dva dana zabave s popravkom elise. Ako se može popraviti, jučer nisam imao volje provjeravati.
Ja sam si sve što mislim o tome izgovorio u lice danas ujutro kod brijanja. Drugima samo upozorenje da paze na sebe.
POzdrav Igor
|