nit je tig nit je mig nego WIG Wolfram Inert Gas:respekt: to da se raspao u zraku sigurno imaju i slike

cak i kucna radinost ume biti bolja od mnogo cega
a sada ono najglavnije,najverovatnije ste reklamirali ili ste to uzeli na prevaru i stvarno niste platili ni vrednost utrosenog materijala,najverovatnije da ste korektno platili imali bi ste garantni rok a poznato je da prevara nema garantnog roka....
dalje
IZRICITO MOLIM VASE ODOBRENJE ZA KOJE VAS MOLIM MESECIMA DA OBJAVIM FOTOKOPIJU VASE UPLATNICE TJ.POKUSAJ PREVARE DA DOKAZEMO aman molim Vas dozvolite a tvrdite da je to u evropi nemoguce,dalje voja je svedok da je dosao bez para da preuzme u austriji ....
i na kraju to je ono EXTREME SPORT upotreba i koriscenje na vlastitu odgovornost u celom svetu .....
konacno da javno resimo problem.posto PILOTPROJECT NEPOSTOJI NEGO TO RADE STRUCNI LJUDI a ne kao sto kazes domaca radinost mozes da biras.
1.isplati dogovoreno
2.reklamiraj oni ce preuzeti odgovornost te ukloniti ako uopste treba nesto ukloniti
3.Odgovorni za tu konstrukciju su atestirani varioc tako da ce odkloniti ako uopste ima potrebe
pokusali ste na prevaru uzeti sto vam je delomicno uspelo tj u vecem delu tako da ste dobili jeftinije od utrosenog,zatim otvoreno ste vec rekli da vam je namera kopirati dobiveno cak ste krenuli delomicno ALI NEMA POTREBE LJUDI U SARAJEVU VEC RADE NA TOM PROJEKTU TAKO DA KASNITE

uspeli ste na startu ugasiti moj entuzijazam ali zato cu svim snagama i BEZ NAPLATE PRENETI LJUDIMA KOJI VREDE A NISU PREVARANTI.....HVALA BOGU DA JE TAKO !!! sve ima i dobru stranu,hvala Bogu da je tako.
M.DZ. ili pilot 13 (kemal koji je ovde istog dana se logovao na HPGF i ostavio post-sigurno se poznajete ili

) odobri da objavim kako se ti i tvoj prijatelj castite jedan drugom majku psujete da bi poslednju novu godinu zajedno slavili u norveskoj -e pa stvarno ste nevidjen tim ,pa se pitam do koje mere ide vasa prevara i nacin pljuvanja samo da neplatite a tek sta ste pljuvali o ostalim pilotima to samo ja znam pa eto ima ponesto i u pismenoj komunikaciji,
A.H. mi prosledi isecak o hapsenju T.P. sa naznakom svi ce oni popadati i sl.nasta sam komentarisao "nemogu da verujem jer isti P.T. je trazio neki motor par godina ranije te mi rekao da momentalno nema para a sad odjednom takav tekst u AVAZU .
eto cujem da ste pokrenuli hajku-e blago vama