Ne bih u potpunosti složio s tobom Igifly.
igifly je napisao/la:
E pa tip je teški neodgovoran egomanijak(u kratko budala)! Nema veze što je jako dobar pilot -to je istina- ali če učiniti sve,da proda krila,koja su zapravo stari model od Sky i paramotor - kavez kopija Walkerjeta(koji su izbacili iz proizvodnje) ...Tipa ne briga to što neizkusni piloti vide njega što radi(u idealnim uslovima - normalno) i onda se razbijaju,ko mačke. Meni se digne kosa na glavi kad čujem za njega...sve je to marketing na koji padaju neizkusni ljudi a onda trassss.Sam za sebe kaže, da je svetski prvak u..nitko ne zna čemu ali izgleda,da je "svet" njegovo selo...Jako je neodgovoran, nekoliko ljudi več se skoro ubilo u njegovoj "školi" i rekao je"pa sami su krivi", uopšte nije školovan instruktor...izbačen iz udruženja PPG Amerike.....dakle opasan kreten.
Ne ulazeći kakve motore proizvodi, jer za to nisam stručan i kakav je po karakteru čovjek (opravdano i dokazano kreten ili nije), smatram da je čovjek demonstrirao vrhunsku tehniku slobodnog PG i PPG letenja, jer se upravo o tome radi na ovoj snimci. Kombinira složena gibanja krila u jačem vjetru s dodavanjem potiska. To radi savšeno. I divim mu se. Ako nek "mladac" pokuša to napraviti s nedovoljnim iskustvom i tehnikom, pa se razbije, nije kriv "Amer Kreten" nego upravo on sam. Onda bi trebalo zabraniti web klipove raznim freekova na bajkovima (motornim i međunožnim guralima), skejtovima, freestyler-e koji skaču po raznim zidićima, gelenderima, klupama i ogradama koje gledaju razna djeca (među ostalim i moja) i onda to pokušavaju primjeniti u svom parku. Svakom čovjeku s iole logičkog racia jasno je da nešto može samo majstor, a da sam ja amater koji se tome samo može diviti.
igifly je napisao/la:
Izvinite mi ali kao što je rekao pilotprojekt...nemojte to,da radite pošto Hrvatska niti Slovenija namamo takve odlične uslove(ili vrlo,vrlo redko a tada pošto nismo izvežbani u tome može biti...

) gdje su snimani ovi promo videi,za takvo nešto(plaža,ogromno jezero,laminarac,nema rotora,turbulencije....) pa,če biti frke....
Netočno. U Hrvatskoj postoje barem 3-4 mjesta s ovakvim uvjetima. To su poznata kajterska okupljališta: Ljubača kod Nina, delta Neretve, dolina Mirne (Antenal), Savudria-Piran (Slovenija) i još neka. Slovenija je u EU, pa nije problemn skočiti do Monfalconea po istu dozu laminarnog vjetra na pješčanoj obali.