Pilotproject je napisao/la:
e pa stvarno steta otisao na smece bez dokaza ....sta ces i to se desava....nema veze.
STA CEMO SA TVOJIM JAVNIM ODOBRENJEM ZA OBJAVLJIVANJE SVIH KOMUNIKACIJA I DOKUMENATA .
aj molim te bar to da javno i ovde dokazemo kad vec nemozemo bacenu konstrukciju...bio bi red i korektno prema svima...
e pa stvarno da nebi bilo da vredjamo bit cemo fini =nesto negovorite istinu nesto krijete pa vam nije stalo do resenja problema stvarno malkice crno pod noktima DAJ ODOBRENJE PO 101 put molim i nikako da se odazovete samo nesto pod tepih i pljujete u vis dajte kad vas vec toliko puta molim,nema cega da se plasite ako ste cist pravedan i istinit

ZNACI NESTO NIJE U REDU CIM TI IZBEGAVAS RESENJE PROBLEMA
JA SAM ZA TO DA LJUDSKI OVDE I JAVNO ALI NESMEM BEZ TVOG ODOBRENJA PA STOGA TE MOLIM ZA ISTO JER MORAM OBJAVITI POVERLJIVE DOKUMENTENEZAOBILAZI NEGO DAVAJ ODOBRENJE

ZA MENE JE SAVESNO SLUCAJ ZAVRSEN I MOLIO BIH DA USTANETE KAD PROZOVETE MOJE IME.
neisplacena masinerija na prevaru,zatim brusena da bi joj se pomoglo,cak bacena na smece bez dokaza,nema odobrenja vec 6 meseci za objavu istine .......
resenje je na dlanu uzmi na prevaru,pljuj po konstrukciji koju ces kopirati,iskopiraj i kreni sam u proizvodnju joj zaboravio sam kako se ono zove vasa copy firma,ma imam je napismeno moracu je potraziti ali bese nekako ahmdz