Board Index » Oprema » Komercijalni oglasi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

U Skywalku je došlo do formiranja novih cijena postojeće opreme. Do kada će to trajati, pojma nemam.
Evo trenutnog cjenika za HR tržište. Cijene su u eurima i na njih je potrebno dodati PDV.

MESCAL 2
LTF 1
(aktualni svetski prvak u preciznom slijetanju)
1.350,00

TEQUILA 2
LTF 1-2
(low-end 1-2 krilo pogodno za početnike kao i za rekreativno letenje)
najbolje perfomanse u klasi
1.460,00

LTF 1-2
(light weight krilo namjenjeno planinarima)
1.640,00

CHILI 2
LTF 1-2
(high end 1-2 krilo, odlično za freestyle, 3-liner)
1.650,00

CAYENNE 3
LTF 2
(sportster, 3-liner sa finesom 9,3+, vrhunsko XC krilo)
1.770,00

POISON 2
LTF 2-3
(race carver, 3-liner sa finesom 10+, vrhunsko krilo za XC i natjecanja nevjerojatno dobrog handlinga)
najbolje perfomanse u klasi - Al materijal UV otporan
1.980,00

POISON 2
LTF 2-3
(race carver, 3-liner sa finesom 10+, vrhunsko krilo za XC i natjecanja nevjerojatno dobrog handlinga)
najbolje perfomanse u klasi - jači materijal na napadnom rubu otporan na mehanička oštećenja
1.800,00

JOIN'T 2
LTF 1-2
(tandem do 230 kg savršenih perfomansi na polijetanju i handlinga sličnog solo krilu finese 8,5+)
ocijenjen kao najbolji tandem na svijetu
1.960,00

RED HOT
acro
(akrobatsko krilo odlične dinamike i jedino bez jet flapova)
razvio ga Richard Gallon, test pilot i jedan od najboljih acro pilota
1.470,00

MOJITO
LTF/DULV
(krilo za motorno letenje namjenjeno početnicima i za trokolice, 4 veličine)
1.430,00

SCOTCH
LTF/DULV
(napredno krilo za motorno letenje, raspona brzina od 30 km/h i u 2 veličine)
najprodavanije krilo u klasi
1.600,00

VENOM
LTF/DULV
(motorno krilo vrlo visokih perfomansi i male potrošnje max brzine 55 km/h i za raspon težina od 75-130 kg)
1.680,00

RANGE 2
LTF
(među najboljima i najnovijima comp. stolcima sa puno novih rješenja, malog otpora i odličnog dizajna)
650,00

CULT 3
LTF
(otvoreno sjedalo male težine sa odvojivim speedom i footrestom kod povlačenja rezerve te karbonskom daskom)
500,00

PEPPER light
EN/LTF
(rezervni padobran u tri veličine male težine)
cijena po dogovoru

Chilli 2 i Cayene 3 ti nemaju najbolje performanse u klasi.

hrga je napisao/la:
Chilli 2 i Cayene 3 ti nemaju najbolje performanse u klasi.

:lol: :lol:

A Poison2 :)

5ar....vjetar

Nove cijene.
Cijene su u eurima i na njih je potrebno dodati PDV.

MESCAL 3
LTF09:A, EN:A
(aktualni svetski prvak u preciznom slijetanju)
1.422,27

TEQUILA 3
LTF09:B, EN:B
(low-end 1-2 krilo pogodno za početnike kao i za rekreativno letenje)
najbolje perfomanse u klasi, 3-liner, rigid foil
1.560,92

LTF03:1-2
(light weight krilo namjenjeno planinarima)
1.573,53

CHILI 2
(high end 1-2 krilo, odlično za freestyle, 3-liner)
1.590,34

CAYENNE 3
LTF03:2, EN:C
(sportster, 3-liner sa finesom 9,3+, vrhunsko XC krilo)
1.716,39

POISON 3
LTF09:D, EN:D
(race carver, 3-liner, rigid foil, vrhunsko krilo za XC i natjecanja nevjerojatno dobrog handlinga)
najbolje perfomanse u klasi - Al pojačani materijal UV otporan, 22-41-60, 10.6
1.976,47

POISON 3
LTF09:D, EN:D
(još dva komada po izuzetnoj ograničenoj ponudi)
1.850,00

JOIN'T 2
(tandem do 225 kg savršenih perfomansi na polijetanju i handlinga sličnog solo krilu finese 8,5+)
ocijenjen kao najbolji tandem na svijetu
1.959,66

MOJITO
LTF03:1, DULV
(krilo za motorno letenje namjenjeno početnicima i za trokolice, 4 veličine)
1.472,27

SCOTCH
LTF03:1-2, DULV
(napredno krilo za motorno letenje, raspona brzina od 30 km/h i u 2 veličine)
najprodavanije krilo u klasi
1.514,29

VENOM
DULV
(motorno krilo vrlo visokih perfomansi i male potrošnje max brzine 55 km/h i za raspon težina od 75-130 kg)
1.556,30

RANGE 2
LTF09
(među najboljima i najnovijima comp. stolcima sa puno novih rješenja, malog otpora i odličnog dizajna)
650,00

CULT 3
LTF09
(otvoreno sjedalo male težine sa odvojivim speedom i footrestom kod povlačenja rezerve te karbonskom daskom)
500,00

CULT-C
LTF09
(Innovative mixture of foam, air and rigid foil. Reversible function as backpack was purposely forgone in favor of considerable weight savings and an additional protector in the upper back area)
500,00

PEPPER light
LTF / EN
(rezervni padobran u tri veličine male težine)
cijena ovisno o veličini

Pohvala Boxu što ima cijeli cjenik na forumu (jedan od rijetkih)...naravno i onima koji imaju svoje stranice sa iskazanim ciijenama!

Mario RI je napisao/la:
Pohvala Boxu što ima cijeli cjenik na forumu (jedan od rijetkih)...naravno i onima koji imaju svoje stranice sa iskazanim ciijenama!

Hvala Mario.
Osobno sam uvjeren kako iskazane cijene neće nikako utjecati na to da li će se prodati više ili manje krila, kao ni na to da li će se prodati više ili manje u odnosu na konkurenciju (tzv. marketshare). Ovo, doduše, može pomoći ostalim dilerima da se prilagode cijenama, tj. da svoje cijene postave nešto nižima od ovih kako bi povećali prodaju. Zbog toga ih mnogi i ne objavljuju (ponekad i zbog toga što ne uvoze legalno). Naučio sam kako piloti ipak kupuju krila i sa nekim drugim motivima osim cijene, a one su takve kakve jesu i ja ih ne mogu učiniti nižima bez obzira na konkurenciju. Napravio sam sve što sam mogao kako bi sve to bilo što povoljnije, a da se još uvijek radi legalno. Čak se i pdv može na nekoliko načina spasiti. Stoga, pošto sam formirao cjenik najpovoljnije moguće i nemoguće je da mijenjam cijene s obzirom na tuđe cjenike, ne vidim razlog da te cijene ne objavim.
(primjetit ćeš kako je nastala i mala korekcija u odnosu na prošli cjenik).

Citat:
Osobno sam uvjeren kako iskazane cijene neće nikako utjecati na to da li će se prodati više ili manje krila, kao ni na to da li će se prodati više ili manje u odnosu na konkurenciju (tzv. marketshare).

Znam...i jasno mi je koliko je jadna prodaja novih krila u Hr.
Citat:
Ovo, doduše, može pomoći ostalim dilerima da se prilagode cijenama, tj. da svoje cijene postave nešto nižima od ovih kako bi povećali prodaju

Baš zato pohvala.

Citat:
(primjetit ćeš kako je nastala i mala korekcija u odnosu na prošli cjenik)

Primjetio tek kad sam pročitao :-D ali :respekt:

Mario RI je napisao/la:

Koliko sam upoznat, neki dileri ne smiju objavljivati cijene jer im to zabranjuje Centrala. Izgovor je da ne bi se Zapadnjaci kačili na njih jer su kod njih za trećinu skuplja krila.

Drugo, pridružujem se pohvali Boxa na trudu. Imam dojam da je Skywalk jedna od bolje prezentiranih marki kod nas.
Isto imam dojam gledajući ovaj cjenik, situacija se bitno zaoštrila. :-x Česi su podigli cijene a Švabe popustili.
Vara li me taj dojam?

Pozdrav
petar

kameni je napisao/la:
Koliko sam upoznat, neki dileri ne smiju objavljivati cijene jer im to zabranjuje Centrala. Izgovor je da ne bi se Zapadnjaci kačili na njih jer su kod njih za trećinu skuplja krila.

U to se ne bih miješao. Svima je zabranjen damping, ali se to uglavnom odnosi na zemlje sa više dilera jedne firme i one zemlje gdje je standard bitno drugačiji. Osim toga, kao da oni nemaju pametnija posla, pa surfaju po svim forumima u svim zemljama i čekiraju cjenike. Svi mogu objaviti cjenike, ali ne žele. Zaključak bi bio da ne smiješ objaviti preniske cijene, ali zato nije grijeh ako krila prodaješ po tim cijenama. Svašta!

Citat:
Isto imam dojam gledajući ovaj cjenik, situacija se bitno zaoštrila. :-x Česi su podigli cijene a Švabe popustili.
Vara li me taj dojam?

Da, vara te taj dojam. Česi su i dalje jeftiniji, a Švabe nisu ništa popustili, dapače, podigli su cijene. Bolje da neznaš kako je došlo do ove kalkulacije. Posebni uvjeti za ovu banana ekonomiju plus neki demo rabati koje sam prepustio pilotima itd....
Treba imati na umu da se kod nas ne prodaje puno novih krila i ovakav cjenik će se promijeniti, nažalost na gore, čim ispucam bonus za tu malu količinu koju sam dobio.
Prema tome, s obzirom na gamu krila i broj komada koji je očekivano prodati, cijene će doći na "realno" već tijekom ljeta (osim ako opet nešto ne iskemijam).

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap