Board Index » Oprema » Komercijalni oglasi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pozdrav svima,

Danas u 21:36 na prvom programu, u emisiji Svijet profita, ide kratak prilog o firmi Krilo d.o.o. Radi se o firmi koja šiva krila i rezerve za Team 5, pa koga zanima, prilog traje koje 3-4 minute.

To je nešto novo ili ono kaj je već bilo?

Prilog je novi.
Sniman je 25. veljače og.

jel moze neko snimit?

da nebi bilo loše da netko snimi pa pukne na youtube za nas koji nemaju TV.

hrga je napisao/la:
da nebi bilo loše da netko snimi pa pukne na youtube za nas koji nemaju TV.

...yebote, pa di si se ti to (pri)oženio...

ma televiziju sam izbacio iz kuće pred dvije godine. Preporodio sam se. Sad samo knjige i posao, a još malo i žena hehe

Ja nemam TV već 3g i super mi je. Vidio sam da među letačima ima dosta ekipe kaj nema TV doma, mislim disproporcionalno u odnosu na ostatak populacije.

Ne mogu si zamislit da razmišljam tipa "danas u 10 je onaj film, moram stić doma da ga idem pogledat". Ili "nemrem bit doma al ću si snimit pa pogledat sutra". A i programi su BS.

darinka je napisao/la:
Danas u 21:36 na prvom programu, u emisiji Svijet profita, ide kratak prilog o firmi Krilo d.o.o. Radi se o firmi koja šiva krila i rezerve za Team 5, pa koga zanima, prilog traje koje 3-4 minute.
Ste vidli kaj je pravi zastupnik PG opreme? Još nije ni stolicu zgrijala u dilerskoj fotelji a več reklamira firmu sto na sat :good: . Svaka čast Vojo TEAM 5 si prepustio u prave ruke :ave: , a bilo je niskih udaraca :crazy:

Isprika svima koji su imali strpljenja i čekali.
Obzirom da s HTVa nismo dobili nikakvu obavijest o odgodi, nisam je mogla ni prosljediti.
:oops:

Jel tko snimio?... za nas kaj nismo mogli biti doma.

ma nisu ni emitovali.....bo tv.....

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap