Board Index » Oprema » Komercijalni oglasi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Skyline FALCON Thermik magazin 04/2011

slika

slika

slika

slika

was? :-D

Da Tino crno na bijelom tako da oni koji sire neistinite glasine jednom zauvijek usute.
Ps.ako neko treba prijevod na Hrvatski neka se javi.
Pozdrav svima :hi:

Prevod molim na forum

BIBER je napisao/la:
Da Tino crno na bijelom tako da oni koji sire neistinite glasine jednom zauvijek usute.
:

Koje su glasine bile u điru?

Naime radi se o konkurencijama koji nemaju pravih argumenata pa pokusavaju na jedan tuzan nacin prodati svoja krila.
Moj savijet im je neka pokusaju s dobrim krilima i jos boljom cijenom kao sto to radim ja.
Pozdrav svima i odoh danas letit :beer: :hi:

Ja neznam o kakvim se glasinama radi i ne razumijem sto pise u onom tekstu moram biti iskren i to maksimalno a nisam ga čak niti pažljivo pregledavao!
Ali kada je u pitanju sigurnost pilota ma cija oprema bila u pitanju (pa cak i moja)ja koji sam prosao obuku o materijalima i sivanju te se nahodao po raznim proizvodjacima materijala i opreme (a jebaji ga postao mi je i posao) reci cu nesto o krilima skyline!
To je jedna od trenutno najlosijih firmi koja proizvodi glidere sa najlosijom izradom sa vrlo slabim materijalima sa izuzetno slabim koncima cija rastezljivost i otpustanje u kratkom vremenskom roku dovode navedenu opremu nazalost kao vrlo opasnu. Takodjer i opremu koja u kratkom vremenskom roku i sa malim brojem sati leta postaje neprijatelj svojemu pilotu! Kada kazem kao najlosija ne mislim da je to najlosija u svijetu nego jedna od firmi koja se kotrlja nasim nebom! Kako sam imao doticaj sa tom opremom kao cek majstor i kako sam se iznenadjivao istrosenosti u kratkom roku moram na ovaj Biberov komentar reci nazalost jednu jedinu golu istinu. Firma i krila sky line u odnosu na druge firme su kao hrvatska privreda u omjeru na EU privredu! Jadno i pateticno da jadnije ne moze biti! Diskusije tu nema tko ne vjeruje onoj nasoj ako laze koza ne laze rog donesite krilo od godinu dana starosti Skyline i neko ajmo reci do 3 godina starosti od firmi Ozone, Advance, Nova, U-Turn, Airwave, Icaro, Sol, Team 5, Gradient, Skywalk, Mc Para ma bilo kojiom firmom koja leti nasim nebom sa istim brojem sati te ako bilo kojem krilu pukne prije konac pod betzometrom i silom koju primjenim prije nego Skyline ja kupujem krilo po izboru pilota koji je donio krilo na testiranje! A ako sam ja u pravu taj pilot meni plaća samo 500 eura! Ljepi pozdrav te dobar vjetar i sigurno slijetanje svima ma na čemu god i gdi god letili!
VOJO!

Eh da da ne ispadne da sam ja sirio neke glasine o Skyline. NIKADA nigdi nisam do sada nikome (osim normalno korisnicima koji lete ta krila pa su donosili na chek ili popravke te kolegici koja vrsi popravke i radi chek zajedno samnom)rekao da je ova firma u banani kao sto jest! Jedno krilo od Skyline je bilo tako osteceno da sam ga morao nositi u tvornicu u HR gdi su se zene isprdavale iz izrade i bunile se kako se njih sikanira zbog puno manjih gresaka te tako da mi je Dragomir rekao da vise nikada ne donosim tu firmu na popravak jer rusi radni i eticni moral njegovim zenama. Tako samo da se zna!
A kada se izbacuje neka neistina o nekoj opremi koja je ka tome jos vrlo opasna i to javno ne mogu se drzati po strani i da bih sutio jer mi kodeks chek majstora to ne dozvoljava!
VOJO!

Eh sad bih ja kao trebao tebe citirati i pobijati tvoje navode.
Nedami se niti imam vremena za mlacenje prazne slame.
Sve stoji lijepo crno na bijelo,a da je nekih sitnica kozmeticke naravi u pocetku bilo bilo je,ali one nisu nikad utjecale na sigurnost u letu,a koja firma ih nije imala?
Pogledaj malo koje materijale koristi Skyline znas Njemacki.
Sto se tice drugih tvrdnji ispod nivoa su pa nebih o tome.
Za tebe Vojo stara izreka glasi,a znas je sigurno.
Da bih iso u selo cistiti avlije prvo trebam ocistiti svoju.
Nemislim polemiku voditi ni stobom ni snikim drugim jer nevodi nicemu kao i obicno zavrsi uvredama ,a za to nemam volje ni vremena i imam pametnijeg posla.
Pozdrav i dobar vjetar svima. :hi:

Ma Biber nemam te namjeru uvrijediti niti mi je to palo na pamet nego sam samo iskreno iznio svoje misljenje i ono sto sam vidio! Opet sada sa nekim mladjim krilom od godine dana se nisam sretao pa je moguce da se kvaliteta i posla i materijala popravila ali krila koja su izasla do 6 mjeseca prosle godine su jad i bijeda! Na slicnom materijalu su se zene u Krilu d.o.o. ucile sivati ma sto na slicnom na identicnom jer je cijena upola manja od europskih proizvodjaca! Ako su to od lipnja prosle godine sto izmenjali onda je to posve druga pjesma! I opet ponavljam nikada ja nisam nigdi rekao niti prenosio neke glasine o "kvaliteti" navedene firme niti cu to uraditi sa nekom drugom dok je nebude netko JAVNO oglasavo i naglasavao kako je nesto dobro a to nije! Ma bez obzira tko to bio! Usput od njemackog znam samo ono iz partizanskih filmova svega 30ak rijeci pa ne razumjem iskreno nista o cemu je rijec u onome tekstu! Ljepi pozdrav Biber a normalno i svim drugima koji su ovo citali!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap