Board Index » Oprema » Komercijalni oglasi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

TO SE odkako je proizvodni POGON U HR može za firmu Team 5 od danas na dalje. Odnosno od kada se vratim iz Njemačke. Mislim da će se kada firma KRILO d.o.o. proširi proizvodnju i za neke druge kompanije koje prodaju a proizvode na dalekom istoku gdi se vrijednost radne snage polako postepeno povećava a transportni troškovi opreme rapidno rastu iz dana u dan. Krilo će i bude proizvodilo i za neke druge kompanije jer se već na kontu toga vode informativni pregovori. A za mnoge aktuelne proizvodjače moći će se raditi servis popravci te generalni remont krila (kada je krilo jako oštećeno nepažnjom pilota) sa garancijom proizvodjača. Osiguravam svakodnevno špage i materijale firmi koje će moći odraditi sve ubrzo u Hrvatskoj. Firme koje mogu već sada očekivati maksimalno stručan servis i popravak uz Team 5 su UP, SOL, U-Turn NOVA i Ozone. Do 01.01. 2010 godine za firme koje će moći oficijelni servis i popravak dobiti u krilu su: Advance, Gin, FB, Sving, Niviuk, Mc Para Pro-Design i Icaro.
Ostali će morati odlaziti u matične kuće za sada to jest sigurno se neće naredne 2 godine ništa po tom pitanju u Hrvata promjeniti!
Svakako da će ići svaki takav detalj preko mene kao čovjeka zaduženog za kontakt prodaje servisa popravka i tekućeg održavanja za bivšu mračnu državu terora i užasa pljačke i potkradanja radničke tada obespravljene klase uključujući još tri države Rumuniju, Grčku i Bugarsku.
Za fotelje i drugu opremu koju ja prodajem teško da se što može probati ali postoje piloti koji to kod mene mogu dobiti bez obzira dali će je kupiti ili ne. Normalno da takvi spadaju u kategoriju letača ranije od 2000 ili su u intimnim odnosima samnom to jest moji pajdaši ili su moji stalni kupci i poslovni suradnici. Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima koji lete bilo koju opremu od bilo kojeg proizvodjača
VOJO! 8)

Zaboravio sam dodati da sada svi piloti koje žele mogu dobiti izradjenu reklamu na krilu ako nije starije od 2 godine a na nova sva krila za koja imamo osiguran i servis. Koje su to firme vidite u predhodnom postu. Takodjer sve što se tiče reklama za bilo koji dio letačke opreme moćićemo odraditi bez problema čak i u metalnoj galanteriji ako je potrebno, (malo samo reklame ne škodi). Sve ide preko voditelja sektora flyingvoje. Sve je ISKLJUČIVO Hrvatski produkt pa se držite one od naše mile poštene i predrage vlade KUPUJMO HRVATSKO. Vezovi naljepnice sve specijalizirano za PG opremu po želji kupaca.
VOJO!

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap