Board Index » Oprema » Komercijalni oglasi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Dakle, Ozone je sredinom ove godine izbacio novo krilo u kategoriji LTF 1-2 EN B SWIFT koji teži u prosjeku 4 kg (XS 3,6 kg - XL 4,2kg), a napravljen je od kombinacije standardnih (gornja površina Porcher Skytex 36g) i lakih materijala (rebra i donja površina Porcher Skytex 27g) te kombinacije konopaca sa i bez zaštite, uz normalne gurtne (noseće trake) ili one super lake (bez metalnih dijelova). Krilo ima finesu 9 (garantiranu) uz sve odlike 1-2 krila. Krilo Swift veličine S (70-90 kg) teži 3,8 kg, dok ono M veličine (85-105 kg) teži 4 kg. Ovdje valja istaći da ako se leti kombinacija spomenuta u naslovu teme onda poletna težina pilota je umanjena za punih 10 kg. Za sebe sam uzeo S veličinu jer mi je u tom slučaju poletna težina 92 kg.

Ozone OXYGEN 2 sjedalo je lako, ali potpuno funkcionalno sjedalo za duge letove i preleta. Uštede u težini su postignute lakšim materijalima, manjim i lakšim kopčama i karabinerima te novorazvijenim protektorom standardne debljine. Tako Oxygen 2 u S veličini (<175 cm) teži 4,25 kg, u M veličini (170-185 cm) teži 4,5 kg, a u L veličini (>180 cm) teži 4,75 kg. I dobro izgleda k tome.

TEAM 5 Orange S rezervni padobran (pri 100 kg 5,6 m/sek propadanje, pogodan i za manje pilote) je klasične konstrukcije, a teži izuzetno malenih 1,4 kg.

Tako smo došli do ukupne težine opreme od 9,45-10,35 kg. Na ovo valja nadodati kacigu i variometar i eto potpune opreme.

Da ne bi ostalo samo na riječima evo i konkretnih brojki vrijednosti iskazane u domaćoj i stranoj valuti. Komplet opreme iz naslova stoji 18.300,00 kn ili 2.500,00 eura. Navedeno se može razgledati na adresi A.T.Mimare 40 (Malešnica) u Zagrebu radnim danom od 09-17h ili po dogovoru probati vikendom.

Više na web stranici http://www.ozone.paragliding.hr/

Jel se može u ovoj rubrici raspravljati o ponuđenom ili se treba prebaciti drugdje?
To što Toni nudi me jako zanima (neću kupiti, nemam sad novaca :( ) pa malo bi prodiskutirao tu i neke druge varijante tj proizvođače.

Pozdrav
Petar

kameni je napisao/la:
Jel se može u ovoj rubrici raspravljati o ponuđenom ili se treba prebaciti drugdje?
To što Toni nudi me jako zanima (neću kupiti, nemam sad novaca :( ) pa malo bi prodiskutirao tu i neke druge varijante tj proizvođače.

Pozdrav
Petar

Pa nekako ima više smisla prebaciti se u forum za diskusiju o opremi. Tko zna di će to završit...

toni je napisao/la:
Navedeno se može razgledati na adresi A.T.Mimare 40 (Malešnica) u Zagrebu radnim danom od 09-17h ili po dogovoru probati vikendom.

Pa ja bi se dogovorio recimo ovu subotu to krilo probat. Gle cuda bas je moj broj! To mi se cini jedini dio ovog kompleta koji je po mom ukusu.

p,
D.

Kaj baš moraš po kiši?

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap