Board Index » Oprema » Komercijalni oglasi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Novi modeli Ozone sjedala su u pripremi. Ozium dobija nasljednika Ozium 2, a Exoceat 2 nasljedjuje prethodni. Stoga je Ozone ponudio stare modele po prigodnim cijenama sniženim 50%.

Ozium se nudi po 299€, dok je Exoceat po 599 €. Vrijedi do rasprodaje zaliha.

Forza je aktualni model i moze se nabaviti po 999€.

Ima li još onih MOJO 5 krila, da sparim sa sjedalicom ?
:-D

Mućko đubre! Ovako lažeš napaćeni hrvatski narod!
Svaka čast, mene jesi. Pol sata sam proučavo sic i nabrijo se, onda mi je sinulo kakav si mućki provokator.

Pikutić je napisao/la:
Mućko đubre! Ovako lažeš napaćeni hrvatski narod!
Svaka čast, mene jesi. Pol sata sam proučavo sic i nabrijo se, onda mi je sinulo kakav si mućki provokator.

Jesam, priznajem sve točke optužnice, ali mogao si još malo šutiti da mučki navučem još koga na belaj!

Točno se sjećam, prošle godine si uvalio ovakvu kiflu. I ja baš govorim momcima iz Ljubuškog imju super krila kod Tonija za malo novaca, oćete da se raspitam zaboravljajući za 1st of April :)

The Ozone Scraper je napisao/la:
Točno se sjećam, prošle godine si uvalio ovakvu kiflu. I ja baš govorim momcima iz Ljubuškog imju super krila kod Tonija za malo novaca, oćete da se raspitam zaboravljajući za 1st of April :)

I pretprošle , al mene je zaheba ove , i to gadno . Kažem sinoć ženi , kako već napamet znam sve fore za 1.04 , evo može oklada za onu stvar koji će prvi post bit na forumu ujutro .
Ona kaže ''ajde''
Prvo će ti bit krila od Ozona na akciji .
I zaboravio ja na to kada zove žena u garažu i kaže veselo ''Piši propalo ''
Ma nemože bit , i pogledam ja fiskalnu što je spojena forum, i vidim ovo .
E hebali te sicevi. 8)

Si bar kojega proda ?

Vulkanizer je napisao/la:
Si bar kojega proda ?

Pa skoro je bila narudzba za 10 kom i još se tražio popust više. Uz tu i tamo pokoji pojedinačni upit.

Da me Pikutić nije minirao još prijepodne rezultat bi bio i bolji!

Molim zainteresirane da se više ne javljaju jer su zalihe Ozone sjedala po promotivnim cijenama rasprodane.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap