Board Index » Letenje » Vitlo
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

lijep startić :-o

branko

Sasvim je normalno i očekivano da ti operater nabije 70-80 kg na startu :evil:
Srećom da je pilot bio pribran i iskusan, pa je kompenzirao. Nekad smo se i mi tako šlepali tako da nas je Branko vukao sa full silom. Jednom je na Liču čak kuplung puknuo dok mi je nabijao 100+ kg sile, a ja sam uletio u jako dizanje i tras! Bilo je namjerno jer smo stalno nešto testirali. Još sam i kočio krilo. Izlijetanje krila ispod mene, frontalac i full stall. Preživio sam. Kuplung nije.

toni je napisao/la:
Sasvim je normalno i očekivano da ti operater nabije 70-80 kg na startu :evil:
Srećom da je pilot bio pribran i iskusan, pa je kompenzirao. Nekad smo se i mi tako šlepali tako da nas je Branko vukao sa full silom. Jednom je na Liču čak kuplung puknuo dok mi je nabijao 100+ kg sile, a ja sam uletio u jako dizanje i tras! Bilo je namjerno jer smo stalno nešto testirali. Još sam i kočio krilo. Izlijetanje krila ispod mene, frontalac i full stall. Preživio sam. Kuplung nije.

kako je ovo nekad bilo sve "normalno" a danas kad se sjećamo svega toga majko mila
ono kako su se kolege u Novskoj šlepale te kako smo mi napravili jedan od onih starih sistema sa cilindrom punjenih beby uljem i manometrom - pa ti cijelo ulje iscuri a ti vučeš pilota kao lud a sila na manometru pokazuje 10 kila - pa pucaju prvo osigurači a kad smo i njih izbacili (ono nevaljaju :scratch: :no: :scratch: ) pucala je špaga a televizora i proletanja pokraj krila koliko hoćeš - eeeeeeee kako nas je dragi Bog čuvao - vječno zahvalni
:ave: :ave: :ave:

Sto se zahvalnosti tice moram se nadovezati da smo i mi Branku i tebi najvise zahvalni!!!!
E da nije bilo Vas....
....smrc smrc!!!
...ZA to Vas je i Bog cuvao!!!
Pozzz!!! :hi:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap