Board Index » Letenje » Foto i video » Foto natječaji
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Nakon velike borbe u kojoj su vodeće slike bile stalno udaljene tek par glasova, s jednim glasom više (32) pobjeđuje srpanjska Motovunsko-urbano-paragliderska fotka: novi start, nova perspektiva, nova pobjednica: Martina Hohnjec!

Drugim mjestom (31 glas) morala se zadovoljiti listopadska, tipično Zagorska, gotovo bolno zelena pg idila Darka Sajka.

Na trećem mjestu (21 glas) je još jedna Zagorska (možda i Mađarska, ne sjećam se više) - ljepote aprilskog ravničarskog XC-a by Marko Mihin.

.
1. MJESTO: MARTINA HOHNJEC

slika

2. MJESTO: DARKO SAJKO

slika

3. MJESTO: MARKO MIHIN

slika

ČESTITKE!!

Mislim da mogu i u ime svih članova foruma zahvaliti autorima koji su nas cijelu godinu zabavljali i oduševljavali nama uvijek dragim prizorima.

Letite, fotkajte i podijelite to s nama i ove godine!

Bogato letenje te sigurne uvjete u 2013. godini želi vam
admin tim

Svaka čast Martina! Još kad sam je prvi put vidio, rekao sam fenomenalno uhvaćen moment. Zasluženo prvo mjesto. A sviđa mi se i to što je fotka napravljena u Motovunu. ;)

Airie je napisao/la:
Svaka čast Martina! Još kad sam je prvi put vidio, rekao sam fenomenalno uhvaćen moment. Zasluženo prvo mjesto. A sviđa mi se i to što je fotka napravljena u Motovunu. ;)

Hvala ti! :) Natrčala sam se po Motovunu dok nisam našla super kadar, i eto ga... :)
Čestitke i svim drugim sudionicima i pobjednicima! :)

Čestitke pobjednici! ;) i Sajku također! :beer:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap