Board Index » Letenje » Foto i video » Foto natječaji
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Odaberite maksimalno 3 najbolje slike.

#1 Parajapetić

#2 Zatvor Lepoglava

#3 Virovitica

#4 Poljoprivreda

#7 Leti, leti, leti….admin!

#8 Wingman salute

#9 Krilo bez pilota

#11 Komiža

#12 LZ riva

Rado bi čuo priču o ovom krilu bez pilota.

tmuic je napisao/la:

Kako nema pilota, pa vidiš da ga magic bag vozi! :-D

tmuic je napisao/la:

Prijavljena fotografija krila bez pilota (prazne sjedalice) je neke intrigirala, pa evo nekih detalja vezano uz nju.

Prvi zanimljiv detalj je da je to krilo Seiko Fukuoka Naville, francuske natjecateljice japanskih korijena na koju je više od polovice muškog (ne znam za ženski dio) natjecatelja Evropskog prvenstva u Sopotu danima slinilo, posebno kad se razodjenuta (da, da potpuno) kupala na nekom private bazenu koji je otvoren za javnost.

Drugi zanimljiv detalj je da je dust devil to krilo podigao nekih 30-ak metara u zrak nosio malo vamo-tamo te ponovno spustio na mjesto od kud ga je podigao.

Treći zanimljiv detalj je da je fotka snimljena mojim fotoaparatom, ali iz ruku Marka Hrgetića, pa time počast za drugu najbolju fotku mjeseca srpnja 2013. ide na račun Hrgatora, a ne moje malenkosti. U gužvi svi smo nečim snimali, ja s GoPro, a Hrga je dograbio moj fotić. Fotku sam prijavio, jer mi je zanimljiva, a Hrga to nije želio sam učinti već je ovlastio mene za to. Ne volim se kititi tuđim perjem, mada sam fotku prijavio pod svojim imenom, pa ovime ispravljam učinjeno. Bilo mi je žao da ju ne prijavim, a kako vidim i vama se svidjela kao i meni.

toni je napisao/la:
posebno kad se razodjenuta (da, da potpuno) kupala na nekom private bazenu koji je otvoren za javnost.

A zašto to nisi prijavio na foto natječaj?

Josip K-T je napisao/la:
toni je napisao/la:
posebno kad se razodjenuta (da, da potpuno) kupala na nekom private bazenu koji je otvoren za javnost.

A zašto to nisi prijavio na foto natječaj?

Ne fotografiram aktove. Nemam potrebnu umjetničku vještinu.

Čisto da biste priču mogli povezati s likom... i
za one kojima se neda googlati Seiko Fukuoka Naville :lol:

slika

:hi:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap