Board Index » Letenje » Foto i video » Foto natječaji
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Bilo je nešto govora o godišnjem natječaju gdje bi svaki autor poslao nekoliko svojih najboljih slika u datoj godini (a da nisu već bile na natječaju) na posebni 'slobodni' godišnji natječaj.
Ja nemam ništa protiv no kako je u zadnje vrijeme malo slika na mjesečnim natječajima bojim se da ne bi i ovo propalo... Zato sam malo rezerviran pozvati na slanje slika prije nego se uvjerim da će biti dovoljno autora. Recimo, bar 7-10 autora s npr. max 3 slike.

Tko dakle misli sudjelovati molim neka napravi kratki odgovor na ovaj post (ili doda neku primjedbu/prijedlog oko samog natječaja: broj slika po autoru/broj izbora glasača... nešto treće...), pa ako vas bude dosta onda možemo krenuti s tim.

Sudjelovao bih

I ja sam nutra.

Ok ljudi, hvala za pohvale, uzimam ih kao podršku da se takav natječaj složi (ionako nije moja ideja nego Tonijeva), ali možda nisam bio najjasniji: trebam podršku samih autora, tj. da ih se dovoljno javi koji će biti voljni proći još jednom kroz vjerojatno stotine i stotine svojih slika iz prošle godine i izabrati dvije-tri za natječaj.
Za jedan mjesec još nekako, ali odabrati najbolje između velike hrpe vlastitih slika iz cijele godine nije lak posao - uvijek se teško odlučiti...

Zato bih trebao izričit iskaz još bar nekoliko autora da će biti voljni proći kroz to.

Ja imam hrpu slika pa bum probrao... :-D

Ajm in!

Imam i ja slikica, pokušat ću naći nešto vrijedno slanja...

znam kako ti je, i ja osobno imam 1TB foto i video materijala.. fotke svih letaca u mom okruzenju u milion kompozicija :D

ja sam isto za :)

Eto po već prijavljenima se vidi daće bit kvlitetnih fotografija ,al pravo pitanje bi bilo ,da li napraviti godišnji video natječaj ? 8)

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap