Bilo je nešto govora o godišnjem natječaju gdje bi svaki autor poslao nekoliko svojih najboljih slika u datoj godini (a da nisu već bile na natječaju) na posebni 'slobodni' godišnji natječaj. Ja nemam ništa protiv no kako je u zadnje vrijeme malo slika na mjesečnim natječajima bojim se da ne bi i ovo propalo... Zato sam malo rezerviran pozvati na slanje slika prije nego se uvjerim da će biti dovoljno autora. Recimo, bar 7-10 autora s npr. max 3 slike.
Tko dakle misli sudjelovati molim neka napravi kratki odgovor na ovaj post (ili doda neku primjedbu/prijedlog oko samog natječaja: broj slika po autoru/broj izbora glasača... nešto treće...), pa ako vas bude dosta onda možemo krenuti s tim.
njak
Sudjelovao bih
toni
I ja sam nutra.
CW
Ok ljudi, hvala za pohvale, uzimam ih kao podršku da se takav natječaj složi (ionako nije moja ideja nego Tonijeva), ali možda nisam bio najjasniji: trebam podršku samih autora, tj. da ih se dovoljno javi koji će biti voljni proći još jednom kroz vjerojatno stotine i stotine svojih slika iz prošle godine i izabrati dvije-tri za natječaj. Za jedan mjesec još nekako, ali odabrati najbolje između velike hrpe vlastitih slika iz cijele godine nije lak posao - uvijek se teško odlučiti...
Zato bih trebao izričit iskaz još bar nekoliko autora da će biti voljni proći kroz to.
mmihin1
Ja imam hrpu slika pa bum probrao...
Nik01
Ajm in!
ALEAHIM
Imam i ja slikica, pokušat ću naći nešto vrijedno slanja...
njak
znam kako ti je, i ja osobno imam 1TB foto i video materijala.. fotke svih letaca u mom okruzenju u milion kompozicija
Jasna
ja sam isto za
Vulkanizer
Eto po već prijavljenima se vidi daće bit kvlitetnih fotografija ,al pravo pitanje bi bilo ,da li napraviti godišnji video natječaj ?
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap