Board Index » Oprema » Oglasi - prodajem » Oglasi - prodano
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Apco Tetru 2005 godište u vrlo dobrom stanju.Letna od 75 do 95 kg za samo 4.000,-k
Plave boje sa bjelim umecima.Krilo standard (1-2) za poćetnike ili takmičare u preciznom slijetanju. 8)
Ko prvi njegova djevojka :amen:
Info na 091 7695653 ili i.maltari@gmail.com

Još uvjek se prodaje ali sa Božićnim popustom i to za samo 3.500,-Hrvatskih papirića.
Lp

Božični popust još važi.Posle božiča nikat se nezna, cene znadu i podivljati.
Ne menjam za piciklu.
Lp :-o :dash:

Još uvijek nije prodana gospodićna Tetra,pa ak neko hoće može i da kupi,ili barem da ju proba.
Lp :beer:

da si napisao gospodicna
tetra mozda bi je lakse
prodao!
LP baja

baja je napisao/la:
da si napisao gospodicna
tetra mozda bi je lakse
prodao!
LP baja

Rekao bih da je gospođa malo premršava i da su gospoda na forumu malo teža.... :blum2:

baja je napisao/la:
da si napisao gospodicna
tetra mozda bi je lakse
prodao!
LP baja

Evo gospodić Baja ispunil sam ti želju.
Lp

Rekao bih da je gospođa malo premršava i da su gospoda na forumu malo teža.... :blum2:[/quote]

E moj prijatelju nema frke,ko misli da je pre mršava dodaču još i kišobran u istu cijenu.
Pa kat ti skoćiš par puta s kišobranom,ja mislim da budeš posle toga imal taman težinu.
(djeca nemojte to doma isprobavat, jer to je samo za profesionalce, za skidanje kilaže.)

Dragi moji evo skoro pa prodano,još koji mjesec i nema više.
Sam se sebi divim koliko sam loš prodavač,što mislite da radim u nekoj trgovini,propala bi samnom zajedno i mi i svi skupa.
Evo još mjesec dana i onda ak ne prodam više ni netrebam, pa ko voli nek izvoli.
Koja reklama. :dash:

Tetrica se više ne prodaje, ostaje za točku. :hi:
Lp...................... :amen:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap