Board Index » Oprema » Izgubljeno/Nađeno
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Danas sam izgubio (ostavio) kompletnu opremu na službenom sletištu Buzeta zavoj, odnosno tamo joj se gubi svaki trag.
Sve je u crnom ruksaku.
Molim poštenog nalaznika koji ju je možda našao da što prije javi kako nebi dugo proživljavo ovu agoniju :(
Znači kompletna oprema: krilo team 5 green, sjedalica skyline core, kaciga i kamera, hlače.
Javiti na broj 0921895527
Unaprijed puno hvala !

Što reći.., : unknown: :fool: :dash:

Oprema pronajdena:-)). Lp

Mora da je bila dobra fešta :beer:

:) Fešta je bila fenomenalna, a drugi dan malo :morning:

Hvala svima koji su pomogli, a posebno Joži i poštenom nalazniku Vedranu iz Tiča.
Moram priznat da kad sam na Bjelopolju tražio gazdu foruma da nam otvori ovaj topik nisam ni slutio da ću biti njegov največi korisnik.
Nije da mi stoji na čast ali hebiga. Nadam se da ću ga u budučnosti manje koristiti. :)

Hvala svima još jednom, a Vedran ima večeru jer mi je našo i spasio opremu od kiše ili rose.

:respekt:

Nubian je napisao/la:
:) Fešta je bila fenomenalna, a drugi dan malo :morning:

Hvala svima koji su pomogli, a posebno Joži i poštenom nalazniku Vedranu iz Tiča.
Moram priznat da kad sam na Bjelopolju tražio gazdu foruma da nam otvori ovaj topik nisam ni slutio da ću biti njegov največi korisnik.
Nije da mi stoji na čast ali hebiga. Nadam se da ću ga u budučnosti manje koristiti. :)

Hvala svima još jednom, a Vedran ima večeru jer mi je našo i spasio opremu od kiše ili rose.

Svi ste pozvani!
:respekt:

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap