Board Index » Oprema » Izgubljeno/Nađeno
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Drage kolege,

krenuo sam danas na letenje, došao do garaže u kojoj držim opremu i neugodno se iznenadio vidjevši da mi je provaljeno i da mi je ukradena "ready to drive&fly" oprema.

Nepoznat netko mi je ukrao krilo SkyWalk Venom. Vjerujem jedino takvo u ovim krajevima.
Ima gomilu sati, pa da sam ga i htio prodati, sumnjam da bi netko bio zainteresiran.

slika

Paramotor mi je također ukraden, zajedno s nosačem koji se stavi na kuku.
Nije mi lako jer je taj motor uz mene 15 godina. Fly Castelluccio. Nebrojeno puta varen i ispravljan, ali pouzdan sa starim dobrim solo 210 motorom.
U zadnje vrijeme je i mene s 70-ak kila jedva podizao, ali nikako da ga zamijenim. Za njega sam siguran da nitko na njemu ne bi želio letjeti.

slika

Iz garaže su mi ukrali i 10-ak drvenih elisa (uvijek spreman na lomove), stolac za slobodno letenje s rezervnim padobranom, rezervni stolac za paramotor, vojni spremnik goriva (usred ljeta držiš gorivo u autu i ništa ne smrdi), vreću za slaganje krila (poklon od Box-a) i još nešto sitnica.

E da, vrhunsko ulje Motul su mi ostavili.

Pa ako netko vidi ili čuje za nešto od toga, bio bih mu zahvalan za info.

Lijep pozdrav, David

kak si nafalil svu opremu verujem da ti budu to začas vrnuli !!! :evil:

Stvarno mi je žao i u ovakvim trenucima se nađem da želim zlo ljudima- Veliko zlo....

Nadam se da ćeš nam uskoro opet oplemenjivati dane sa svojim slikama

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap