Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Dvojio sam gdje da obajvim ovaj tekst, ali na kraju sam se odlučio staviti ga pod diskusiju o opremu. Smatram do ovdje to pripada. Naime, potaknuo me slijedeći tekst: http://www.flyozone.com/paragliders/en/news/headlines/15908. Pokušat ću kratko objasniti što me potaknulo. Detaljnije na gorenjem linku.

Ozone je naslovio tekst pwc greece: para to the people, the r10 revolution! ili Para narodu (naravno ne misleći na paru kao naziv za novac), R10 revolucija. Da li je zbilja "malim" i običnim pilotima novo krilo, u ovom slučaju R10, omogućio ravnopravnu borbu s test i timskim pilotima kompanija ili su ostali piloti znatno napredovali i ostvaruju dobre rezultate? Do sad su se vrtila uvjek ista imena u vrhu PWC-a, a odjednom se dogodila "poplava" pilota iz sjene.

Brojke su impresivne od 15 top pilota 13 je Ozone krilima, a u top10 je 9 na R10.
Rezultati: http://www.fastretrieve.com/PWCA/2010/Drama%20%28Comp-Open%29.htm

toni je napisao/la:
DDa li je zbilja "malim" i običnim pilotima novo krilo, u ovom slučaju R10, omogućio ravnopravnu borbu s test i timskim pilotima kompanija ili su ostali piloti znatno napredovali i ostvaruju dobre rezultate?

Kao onomad Ferari u formuli, mislim da ove sezone ipak Ozone ima najjačeg bolida, koji je uz to dostupan širem tržištu. Koliko vidim na stranim forumima, piloti dvolinijskih prototipa drugih proizvođača sretni su ako u cilj uđu kad i R10.

lažu. Seiko je bila već na PWCu prošle godine u Francuskoj

ali šta jest jest, glider igra puno

Sječam se prije koju godinu kad je Valič gazio onaj plavi proto Magusa 5 i bio je 3 klase ispred svega
kaj je bilo oko njega. Da su i ostali piloti imali takvo krilo mislim da nebi tak lako pobjeđival.. Di su sad ? Sad ih briju Tedevski, Vidić, Ovuka, Suša..

Zato bi ja htio vidjet top pilote iz pwca na 'stock racing' tekmi sa bolesnim nagradnim fondom. Komisija izabere 1 model glidera za sve (npr. O7), svako si izabere svoju kilažu i pičiona !) Nešto kao Cup 911 ili Fabia kup ili Testarosa kup..

Onda bi se fakat vidlo ko zna letit, a ko se izvlači na tekniku 8)

Vedran je napisao/la:
Sječam se prije koju godinu kad je Valič gazio onaj plavi proto Magusa 5 i bio je 3 klase ispred svega
kaj je bilo oko njega. Da su i ostali piloti imali takvo krilo mislim da nebi tak lako pobjeđival.. Di su sad ? Sad ih briju Tedevski, Vidić, Ovuka, Suša..

Zato bi ja htio vidjet top pilote iz pwca na 'stock racing' tekmi sa bolesnim nagradnim fondom. Komisija izabere 1 model glidera za sve (npr. O7), svako si izabere svoju kilažu i pičiona !) Nešto kao Cup 911 ili Fabia kup ili Testarosa kup..

Onda bi se fakat vidlo ko zna letit, a ko se izvlači na tekniku 8)

Mislim da bi ovo bilo idealno za provjeru ko najbolje przi trenutno u PWC-u :-D

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap