Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Pozdrav, evo ovako, trenutno sam u nabavci opreme, krilo sam vec kupio(mistral 2), i sada trebam kupiti sic i rezervu. Bilo mi je ponuđeno da uzmem ava sport tangru side,i ava sport rezervu(2004.g), e sada, prvenstveno me zanima da li je to dobra kupovina, ili bi bilo bolje da dam malo vise love i uzmem neki drugi(bolji) sic,po mogucnosti zatvoren, sa obzirom da sam pocetnik?

Pozdrav,

Tomislav

di si upisao tečaj, u kojoj si školi? Ajd bolje nemoj reć nego se posavjetuj sa instruktorom, ako ga imaš..
No hard feeling ;)

Lp Todd

(ako to dobiš za 100 eura, onda je dobra kupovina. Ako pak za to iskeširaš 400 eura onda definitivno nije. Nemoj spominjati rabljenu rezervu staru 6 godina, ljudi su alergični na to :-D )

"po mogucnosti zatvoren, sa obzirom da sam pocetnik?"

ok,vidi se da nisi upucen u puno stvari...
kao prvo,sic s kukuljicom za pocetnika i nije najbolje rjesenje...ko sto rece todd,upisi tecaj i leti sigurno,sve ostalo ne valja.letim 6 godina a prije 2 mjeseca posteno sam slomio ruku pa ti ne preporucam da se igras s tim...bolje polako i sigurno

Najbolje da se o svemu posavjetujes sa instruktorom. (ukoliko nemas instruktora, ili te je ucio neki nazovi-instruktor ne kupuj jos nista nego si uplati kvalitetan tecaj)

Ma vec sam na tecaju, i pricao sam sa instruktorom, pa mi je rekao da se jos posavjetujem sa nekim, tak da zato tu i pitam...Prvestveno me zanimalo sto mislite o Tangri kao stolcu za pocetnika...

Kazu da je pogodan sic za pocetnike. Uostalom, vidi sam. Evo ti lionk:
http://www.avasportcentral.com/eng/pr_t_basic.html

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap