Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Jel ima iko u Hrvatskoj da radi trimovanje glajdera i prorosity check?
Ako ima jel se zna kolika je cijena otprilike?

LP
Tino

Zasad čini mi se da jedini koji to radi baš u Hrvatskoj je Vojo. Kako i po kojoj proceduri i cijeni, to će ti najbolje znati reći on.
Skuplja i dugotrajnija opcija ti je da krilo šalješ direktno proizvođaču putem dilera za oderđeno krilo, pa onda dobivaš certifikat od proizvođača ako ti je to iz bilo kojeg razloga važno. S druge strane, koliko ja znam, Vojo ima licencu za par proizvođača, pa vjerojatno i ovlaštenje da izda certiffikat u ime tih proizvođača.
Meni je dva puta čekirao krilo i bio sam zadovoljan. S druge strane opremljen je za sitnije i manje sitne popravke, kao izrada i zamjena špagica, te krpanje manjih ili većih oštećenja na samom krilu.
Svakako za detalje upitaj direktno njega.

Nazovi ga na 091 4747888 (Vojislav Balžević-Vojo)

I Ivica Knežević

hrga je napisao/la:
I Ivica Knežević

Nisam znao za Ivicu. Sry!

Štetiću,
hvala za pohvale za Cirkus. Lijepo od tebe. Samo, ako si ga pročitao, nisi li vidio što piše na str. 5? Imaš naslov "Centar za tehničke preglede i servis ... " s par malih fotografija snimljenih u tom centru. Razvija se, razvija, kako i sam kažeš, ali ne samo Leteći cirkus, nego i druge stvari koje nam trebaju.

PS Kad budeš ponovo letio Advance, častim te besplatnim tehničkim pregledom ;)

I.K. je napisao/la:
Štetiću,
hvala za pohvale za Cirkus. Lijepo od tebe. Samo, ako si ga pročitao, nisi li vidio što piše na str. 5? Imaš naslov "Centar za tehničke preglede i servis ... " s par malih fotografija snimljenih u tom centru. Razvija se, razvija, kako i sam kažeš, ali ne samo Leteći cirkus, nego i druge stvari koje nam trebaju.

PS Kad budeš ponovo letio Advance, častim te besplatnim tehničkim pregledom ;)

Hvala na ponudi. Prema Advance-u me vežu emotivna iskustva i uvijek mi na startu oko pobjegne prema onima koji lete te pile sa wingtipovima. ''Leteći cirkus" sam samo prelistao, jer nisam imao vremena pročitati zbog službenih obaveza na tekmi u nedjelju, ali budi siguran da ću ga ovih dana na miru pročitati od korica do korica.
Samo naprijed

I koliko se otprilike krecu cijene za check krila?

hvala na odgovorima :)

LP
Tino

tino je napisao/la:
I koliko se otprilike krecu cijene za check krila?

hvala na odgovorima :)

LP
Tino

Joker ''Zovi Voju i/ili Ivicu"

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap