Najbolje krilo je UP TRANGO 3
Za mene naravno.
Krilo nisu samo performanse, samo handling, samo sigurnost i samo cijena, krilo je sve to zajedno.
U cijeloj toj slagalici pilot se nalazi ili ne nalazi. Sjetim se nedavne probe Addicta. Krilo je super, preporučio bih ga svakome tko voli okretno ali nije za mene.
I tako nakon duge i mučne potrage, za mene i dilere kojima se zahvaljujem na strpljenu, odlučio sam se za UP Trango 3.
Zašto? Zato:
Odličan handling, skoro ko Magic4 koji mi je i danas najbolji u toj kategoriji. Okretan taman koliko treba. Kratak, lagan i precizan hod komandi.
Stabilan. Po pitchu i drugim osama. Istina, zna se zatvoriti bočno ali sve se otvara brzo i bez drame. Ustvari, nisam vidio nikakvo zaklapanje nego je samo malo šuškalo i cimnulo na jednoj strani.
Siguran. Otvara se brzo i bez problema. Kod namjernih i nenamjernih Krilo jednostavno uljeva povjerenje.
Performasne slične BoomSport-u. Dali su bolje ili lošije ne znam i ne mogu tvrditi. Meni dovoljne, za sada.
Vrlo nezamarajuće krilo. Letio sam jučer na Triblju tri sata i sedamnaest minuta i mislim da bi mogao još toliko. Do sada nikada nisam imao takvo iskustvo.
Cijena mi odgovara. Točnije mogu je platit.
Ima i par mana:
Veliki je i težak. 7kg i 28m2.
Male komande. Jedva mi prođu ruke i rukavice kroz njih.
Voli slušat vjetar. Zna se okrenut u vjetar ili niz. To se lako popravlja ali nije ugodno. To je i BoomSport volio napraviti.
Čini mi se da je to osobina velikih krila. Ili možda HArc-a? Na Nemetonu nisam imao tih problema.
Tako da, evo prežalih BoomSporta i sada mi nije žao što sam zamjenio krilo.
Pozdrav
Petar
Trango je iznad u oblaku: