Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Je ima neko mozda iskustva sa ovim krilom?

Moje iskustvo, nisam ga letio, promatranja boom 7 u letu pokraj sebe i u razgovorima s pilotima (Klemen Peljhan, dugogoišnji Gin pilot i Primož Suša, proto) te s obzirom na iskustva letenja GIn boom 4, 5 i 6 kazuju mi da je to dostojan nasljednik Ginove filozofije natjecateljskih krila. Brz, okretan i stabilan pri trim brzini i pod speedom.

S Kelemnom sam letio na ovogodišnjem Ratitovcu i boom 7 piči. Naravno da su mu R10 konkurirale, ali ništa drugo. Boom 5 i 6 su spori pored ovih krila. Primož Podobnik (boom 6) se ugurao među boom 7 i R10, ali to je prekaljena iskusnjara koja poznaje teren kao i uostalom ostali protagonisti ovog natjecanja. Ne tako "miran" kao boom 6 kaže Klemen, ali ništa što iskusan natjecatelj ne bi mogao pobijediti. Primož Suša kaže da na novom proto boomu (iz kojeg će nastati boom8 ) krajevi krila nisu pod izravnom komandom, odnosno da se dovoljno ne utječe na njih i da bi trebalo tu nešto poraditi. Međutim kad sam ga gledao na Lijaku prije 2 tjedna vrtio je to on usko i to vrlo usko. Imao je u tom uskom vrćenju balona jedno ozbiljnije jednostransko (1/3), ali se trenutno otvorilo, a Suša nije promijenio let, već je nastavio vrtiti. Opet to je izmjenjeno krilo u ondsu na "serijski" boom 7.

Vjerojatno s izlaskom boom 8 će se boom 7 modela naći na tržištu u dovoljnom broju i po povoljnoj cijeni.

Hvala Toni za info.

Ajde ako izleti neki polovan boom7 javite.

E i da, ko je kod vas uvoznik za gin?

LP
raketa

tino je napisao/la:
Hvala Toni za info.

Ajde ako izleti neki polovan boom7 javite.

E i da, ko je kod vas uvoznik za gin?

LP
raketa

mislim da se mozes obratiti Ivici, I.K. na forumu...

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap