Ovo šta je kameni napisa, to sam i ja pomislija ali nisam htio kvarit moguću raspravu o temi s takvim odgovorom.
Većina ljudi će ti o onome šta voze, lete ili općenito imaju reć da je dobro ili najbolje. Tako sami sebi potvrđuju ispravnost odluke o kupnji i produžuju zadovoljstvo korištenja. A još ako od okoline dobiju slične reakcije onda njihovom zadovoljstvu nema kraja.
Kad ovome dodaš i lojalnost nekoj marki i status koja ta marka ima u društvu u kojem boraviš onda o nekom objektivnom komentiranju nema ni govora.
I sam sam nedavno bio u sličnoj dilemi "šta kupit??", pa sam nakon čitanja svih mogućih komentara, osvrta, testova i videa na yubitu skužija da je to sve manje slično i po performansama izjednačeno.
Kažeš da ti je bitan "handling i ugodan !osjećajni feeling", ko može znat šta je tebi ugodno, da sam ideš opisat na šta misliš teško bi to moga stavit na papir. Svako ima svoj način na koji doživljava svit oko sebe, a pogotovo letenje koje je puno onih "neopisivih" elemenata.
Između krila koja si naveo sigurno ima jedno koje preferiraš i najvjerojatnije ćeš kupit baš to. Ako ne preferiraš nijedno onda ti je najbolje eliminiraj one za koje smatraš da ti ne odgovaraju po nečemu, npr. kažeš da si pročita da Astral6 stalno ima frontalce. Sigurno ti nebi bilo ugodno sljedeće dvi godine sidit ispod njega i čekat sljedeće zaklapanje.
Ja kad sam bira onda mi je bilo bitno da uzmem šta brže krilo i da kvadratura bude manja. Ovo realno nisu najbitnije karakteristike, ali meni su bile.
Probavanja krila su priča za sebe, koliko je realno da ćeš u jednom danu na jednom terenu u uvjetima koji će bit približno konstantni isprobat tri krila jedno za drugim??
Najbolje ti je svedi spisak na dva tri krila koja po TVOM viđenju imaju najmanje mana i onda odaberi ono koje ti ima najlipše boje. A ako ti neki detalj ne bude odgovara, jbga morat ćeš se priviknit a to će te i unaprijedit kao pilota.