Domagoj Rebić je napisao/la:
Zastupnik Gina za Hrvatsku je Aljaž Valič (tako mi je on potvrdio; nek mi pukne glava ako nije)
Čuvaj glavu, nema ti važnijeg organa za preživljavanje. Ponajviše zbog toga što ne možeš žvakati na šupak!
No, nastranu šalu!
Naveo si me da objavim nešto što spremam već neko vrijeme.
Naime, nakon razgovora i dogovora sa ključnim čimbenicima, kao što su dosadašnji zastupnik GINa u HR, prihvaćanja nekih uvjeta budućeg poslovanja te razgovora sa GINovcima na proteklom sajmu u Tegelbergu, po svemu sudeći i sa velikim ponosom počet ću zastupati GINa u HR uz dosadašnji Skywalk.
Kako ne bih volio da i meni glava pukne, pričekajmo dan ili dva da se riješe neki detalji i da konačno potpišem ugovor, pa se nadam da će uslijediti neka svečana objava.
Cijenim Aljaža i istina je da je naveden kao zastupnik za HR, ali svi znamo kakve su to prepreke za naše pilote.
GIN zaslužuje malo bolji tretman kod nas i firma je koju mnogi cijenimo te koja nikad ne griješi u pogledu svog razvoja i imagea u PG svijetu. Karizmatični Gin Seok Song prenio je dio svoje osobnosti i na svoj brand te za razliku od drugih firmi jamči svojim imenom za sve što iz firme izađe. Što će biti kad g. Gina više ne bude ostaje da se vidi, a do tada se nadamo da će firma i brand postati dovoljno jaki kako bi i sami opstali na tržištu. Za sada definitivno spadaju u sam vrh paraglidinga, kako po rezultatima tako i po kvaliteti opreme koju proizvode.
Više o GINu uskoro.