Mario RI je napisao/la:
nije nikakvo čuđenje, nego razmjena iskustva i informacija, da se netko drugi neugodno ne iznenadi.
Mario
Odes na stranicu davaca usluge koju pozelis i procitas ono sto obicno odskrolas do kraja i stisnes "I agreee"...
Takodje je Vranic u pravu, mada ni ja ne znam gdje se to "klikne". Ti odredjujes koja ti je bazicna valuta. Ali vidim da si to vec odradio.
Znam recimo da meni kada idem u Australiju, sve dnevnice se uplacuju u Eurima koje ja dizem i mjenjam u Au Dolar i unatrag naravno posto ne mogu koristiti Au$ u Hrvatskoj sve opet mjenjam u Eu ili Kn. Ponekad za dvotjedni put u bogatije zemlje samo na dnevnicama znam popusiti po 1000Kn i onda jos dodaj karticna placanja koja imaju relacije transakcija ko Sibirska Zeljeznica...
Ma koliko to cudno zvucalo, totalno je normalno ovo sto se desilo (ma koliko to tebi izgledalo neposteno) i cim vise povecavas kolicinu posrednika i usluga koje koristis sansa da popusis je veca.
Sljedeci put nesto sto vrijedi 100 prodas za 120, a nek popusi onaj koji to isto proda za 100. Pa ce onda i on sljedeci put dignut za 20...

LP!