JERKO je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Forca je napisao/la:
Ne bih se htio miješati između vas dvojice i Vaših dogovora.
Napisat ću vam iz osobnog iskustva kako sam letio sponzorsko krilo.
Imao sam sponzorsko krilo dvije godine. Magus XC. Krilo mi je kupila tvrtka u kojoj sam bio zaposlen.
Potpisali smo sponzorski ugovor pod kojim uvjetima letim to krilo.
Kada sam odlučio prijeći u drugu tvrtku morao sam vratiti krilo. Možda je Biber imao dobre namjere i pokazao je velikodušnost davši krila (osobno ne bih letio ta krila jer mi nisu Bog zna šta ali besplatno bi ih reklamirao svakako).
Po ovom što ja vidim Biber je tražio da mu se reklamira tvrtka koju zastupa preko pilota i to je OK ali mislim da ste trebali potpisati ugovor i definirati što kome ide i pod kojim uvjetima.
Pravno ( preko puta u uredu sjedi pravnik pa sam ga pitao)….
Tužba za laži i klevetu neće vratiti krilo ali postoji x pravnih instrumenata kako bi vratio krilo.
Nadalje druga strana u postupku ( Jerko) može svoju obranu temeljiti na svjedocima i to Vam ide u nedogled…..
Nađite se na kavi i dogovorite suradnju…….
A kao letač koji čitam forum napominjem da se ljudima (barem meni) ne čitaju prepucavanja ( pijanac, kikaš itd..... ) tko je koga zajebo i na koji način imate pp za to..
Lp. Bruno
ŽIVILI SLAVONCI

,svećenik bi rekao mir u kući ovoj

1.Biber je htio treklamu na našim stranicama i dao sam mu prostor a on je poslao neki kombinezon za koji sam rekao da ne treba ali ću link stavit.
2.Biber pita slijedeće:dali želiš kupit Hawka a ja mu odgovaram da nemam love i da ga oni mogu sponzorirat jedino na što on odgovara da sumnja ali će pokušat.
3.Biber zove kroz nekih 20-tak dana i kaže citiram"stari rješio sam krilo za tebe i Krešu i sad imamo tim skyline u Hrvatskoj,
4.Biberu sam odmah nedugo našao kupca kojeg je razočarao radi krila te mu ga je ovaj vratio,što može potvrditi čovjek,,znači prodaja u dalmaciji je krenula,moja promocija.
5.tokom razgovora s njim dali i šta da radim s svojim krilom on je rekao sad imaš krilo, svoje prodaj a kad iziđe drugi model pričat će mo i za njega,dakle želio je tim skyline u Hrvatskoj što je ok.
6.Tokom cijele situacije nikad nije spomenuto vraćanje,plaćanje,i nešto sklično vezano za krila.
7.Nakon 7-8mj me je nazvao i rekao da krilo treba platiti ili vratiti,ja sam rekao da ću mu ga vratiti kad sebi kupim krilo i imam svjedoka razgovora na šta su se ovi nasmijali i rekli "a budaletine"koji je to lik,ali ja nisam kupio još drugo krilo radi financijski problema
8.Tokom te priče Biber mi je rekao da je pričao to i kreši te sam ja zvao krešu a ovaj kaže da ga Biber nije zvao i da nema pojma što hoće.(Krešo svjedok,može potvrditi)
9.Tada sam ga ja nazvao i rekao"dobro zašto lažeš,nisi zvao krešu a on je u ljutnji rekao ma ko vas jebe eto vam ta krila i završena priča
10.Biber mi je te večeri u razgovoru rekao da kad sam bio u Bistri da sam bio pijan i da nisam shvatio,znači pravi me još budalom,jer ja ne konzumiram alkohol 6 godina,što mi je jako žao jer bi se u slučaju da malo popijem na ovo sve smijao jednom cvikerašu u godinama,jači kompleks.
11.U bistri je bilo prisutno masu naših poznatih letača koji su rekli "jebo te,super,dobio si krilo mada nam to smrdi i vidim bili su u pravu jer zaista je ovo prešlo granice normale, a vidim da ovaj i dalje šeće po minskim polju.Čovjek je isfrustriran,kriza godina itd pa ga polako i shvatam.
Zvonko Biberović zvani Papar je jedan jako loš trgovac,mislim da je falio kome će se zamjerit,moj odvjetnik inače osoba koja me zastupa se nasmijao o rekao ovaj je totalno lud.Biber imam sve dokaze od fotografija pa do ljudi koji su to čuli,a Avis Slavonicu koristit da blatim tebe ne bih nikada jer nisam takav čovjek, a i što ljudi imaju s tim.ja te u postu ITV nisam optužio da si ti ali sam morao reagirati jer momci su došli u moju školu i pokazalli na čemu vježbaju,stavit ću slike,zvao sam dečka i dečko je super htio je krilo natrag i vratiti novac ali sam odbio i tip je zaista legenda.Biberu e, Kikaši, očito neznaš tko su,ja sam Vlaj,po starinski a ti si Kikaš.Ja bih volio kad bi ja i ti se vidjeli pa da to lipo ljudski riješimo,da svatko da svakom njegovo i doviđenja,eto riješeno pitanje ITV-a, e sad još da ja i ti riješimo pitanje ovog Hawka na kojem mi ti želiš smrt,al nema veze zao si čovjek,tako izgledaš a i kukavica,čak ti dajem mogućnost di da se nađemo,možda i u slavoniji kad sam,tamo sam često u Hvidri pa će mo riješit račun onako kikaški,to nas ionako čeka,Papriću moj imaš jednu veliku pusu iz dalmacije od Kikaša,
Još je link od tebe i firmi na mojoj stranici,
http://www.pegaz-paragliding.comaj pliz pošalji mi ponovo točnu adresu boravka,nemam je
eto volio bih da Krešo potvrdi ovo što sam ja rekao bez ikakvih primisli o mješanju,jer i njemu je rekao da svoje krilo može prodati,eto krešo volio bih da se izjasniš i ti pošto te spominje ovaj lik,meni priča jedno,a piše drugo,
l.p jere[/quote]