Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Ima li neko iskustava sa B1 variom od Fly mastera? Dje se kod nas moze kupiti,koliko kosta?Pozdrav :beer:

Ja imam B1 NAV i mogu reči mnogo dobar instrument, čak što više odličan s obzirom odnosa cijena / mogućnosti, vrlo jednostavan za rukovanje, još jedna dobra stvar je konstantna nadogradnja pa tako imaš uvijek novu spravu, moja preporuka ako se želiš natjecati onda B1 NAV,
Ukratko:
-optimizacija rute
-odličan vario
-odličan GPS sa dosta memorije (175 000 točaka)
-litijeva baterija jednom napuniš i voziš se 6 mjeseci bez punjenja (bar ga ja još nisa punio a imam ga već više od 6 mjeseci)

Iskustva sa B1 nemam, ali biti preporučio B1 NAV ipak je to 2 u 1 (GPS+odličan (precizan) Vario) B1 bi trebao biti samo odličan vario

Možeš ga naručiti kod BIBERA.

Hvala. :beer:

profa je napisao/la:
-litijeva baterija jednom napuniš i voziš se 6 mjeseci bez punjenja (bar ga ja još nisa punio a imam ga već više od 6 mjeseci)

Jel to drži 6 mjeseci u ruksaku ili u zraku?
;) ;) ;)

Koliko sam ja informisan B1 vario moze raditi 20 sati max.sa punom baterijom.

Box je napisao/la:
profa je napisao/la:

Jel to drži 6 mjeseci u ruksaku ili u zraku?
;) ;) ;)

Ovisi kako skladištiš ruksak :-D , inače traje po specifikacijama više od 20 sati leta, a ne vjerujem da natučeš više od 40 sati godišnje dakle za tebe 20 sati = pola godine osim Jože, Hrge i Tonija kojima bi to trajalo do 2 mjeseca u prosjeku s obzirom na njihovu statistiku sa XCglobe :-D :-D :-D

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap