Interesira me dal netko u nas leti gore navedeno sjedalo jer razmišljam o kupnji istog! Isto tako me interesiraju dojmovi o istom sjedalu! LP!
tino
ja sam ga letio bas dugo.
Stolica je znaci VRH, sve je VRH osim tezine. Malo je potezak, tj. u XL velicini oko 9.5 kg ili tako nesto. Kvalitet izrade je bas ekstra...
pozzzz tino
sale
Ja sam ga letio dosta dugo i mslim da je najudobnije sjedalo za svoja vremena.Možda je bio malčice pretežak ali zato je bila i kvaliteta i trajnost savršena. Malo kruči za upravljanje tijelom inače
bmutak
Gledao sam malo oglase na nasem i slo forumu ali nisam nasao ni jednoga da se trenutno prodaje stoga ak netko razmislja o prodaji istog slobodno neka mi se javi putem pp ili maila bmutak@gmail.com!
Mario
cao, kolega moj iz varesa bih prodaje svoj al u njega je 5-ca neznam velicinu. Kontakt: likicahmed (majmunce) yahoo . com 0038761107178
profa
Za koliko bi eurića tvoj kolega ustupio woody valley xrated 5?
čule
kako izgleda xrated4
bmutak
Profa nemoj se zajeb..... otvori si svoju temu,u ovom topicu ja kupujem sjedalo,nemoj mi glumiti diverzanta! Prodam ti ja svog x- rateda 2 povoljno da se prvo naviknes na zatvoreni sic a onda kad e naletis ti prodam peticu ak si bus dobar z menu!
bmutak
čule je napisao/la:
kako izgleda xrated4
Jako dobro!
Mario
profa neznam detalje, kontaktiraj njega da se ne bi igrali gluvih telefona
Copyright 2008 - Powered By phpbb Broadcasting World Wap