Grgo je napisao/la:
sale je napisao/la:
Mislim da ima istine u tome što Marko prića,Jedna vrlo važna osoba pg svijeta već zastupa neke firme za ex YU zemlje
Da ta osoba nije CAR VOJO?
E pa situacija stoji ovako:
Lopina Vojo je diler za Nova wings, za U-Turn, Charly produkte, Brauniger i Austria Alpin oficijelno! Neoficijelno mogu dobaviti sve sto postoji na trzistu i sto se prodaje i sto se osobno mene tice u vrlo sam intimnim odnosima sa vlasnicima navedenih firmi tako da ne vjerujem da ce se ista promijeniti glede odnosa i snosaja sa navedenim mompanijama! Na ovoj liniji fronte se trenutno nece promijeniti nista! Usput da netko ne pomisli da je razlika u cijeni dilerskih u EU i kod nas ljuduždera na Balkanu grdo se vara! Dilerske cijene su gotovo identicne cijenama dilera u EU samo sto dileri na Balkanu prodaju krila uz znatno manju maržu i profit zbog platezne moci kupaca! Da ce se nesto promjeniti Hrga ima pravo jer su svi kanali kojima je dolazila oprema iz EU bez poreza zatvoreni od nove godine i to ce utjecati samo po sebi na promjenu cijena ka EU cijenama a uostalom jesmo li glasali za uniju ili nismo?
VOJO!