Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Moze neki savjet u vezi rezerve treba mi nova ali da nije preskupa
a opet da nije smece...
Cujem da Tim pet ima nesto...
Ali neznam....

Team 5 i nećeš pogriješit.

Piše li na svakoj rezervi, kada je složena, na vidljivom mjestu, za koju je kilažu, koje je godište i sl.? Pretpostavljam da svaka ima na sebi karticu s podacima, kao i krila, samo da li se vidi kartica kada je rezerva složena ili ne.

Uglavnom se ne vide podaci. Ali ionako se preslaguje jednom godišnje (bar bi trebalo) pa onda nađeš na kupoli podatke

Meni piše na gurtni proizvođač, model, serijski broj, datum proizvodnje...Sve je vidljivo bez da rezervu otvaraš.
Imam team5 orange.

lp

Mario

Pozdrav, ja moram kupiti rezervu imam 72kg iako planiram malo u teretanu pa do nekih 80ak kila ovih mjeseci.. Zanima me dal moram traziti neke small rezerve ili je ok i da je rezerva recimo do 100kg, svjestan sam da joj onda treba duze vremena za otvaranje samo koliko je to u realnosti duze i postoji li mogucnost da je to opasno zbog moje kilaze?

Neznam baš kako se misliš nadebljat u teretani, ali ako ti tako kažeš...
Ako na svojih 72-80 kg nadodaš težinu opreme, dođeš do nekih 90-95 kg, pa ne vidim u čemu bi bio problem sa rezervom od 100kg...

Jure je napisao/la:
Ako na svojih 72-80 kg nadodaš težinu opreme, dođeš do nekih 90-95 kg, pa ne vidim u čemu bi bio problem sa rezervom od 100kg...

Hehe ma kupio sam si od MVP-a neke preparate koje sam i prije koristio i djeluju. Nebi vjerovo kakav mozes od toga doc XD...
Nego misliš da bi toliko težio sa svom opremom? nisam računo da baš toliko teži sve to skupa izgledalo mi lakše :)

sale666 je napisao/la:
Jure je napisao/la:

Hehe ma kupio sam si od MVP-a neke preparate koje sam i prije koristio i djeluju. Nebi vjerovo kakav mozes od toga doc XD...
Nego misliš da bi toliko težio sa svom opremom? nisam računo da baš toliko teži sve to skupa izgledalo mi lakše :)

Pa ako tako dobro djeluju ti tvoji preparati onda nema veze za koliko je kila rezerva :u četvrtak počneš koristit te preparate i u subotu si u kilaži :-D
PS: ovo je prava stvar za one koji koriste balast :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

sale666 je napisao/la:

još kad bi i ćuna mogla narest od tih preparata, heh ...

krilo 5-6 kg, stolica 5-6, rezerva, 2kg, kaciga 1kg, rukavice, gojzerice, ruksak, stanica, instrument, boca vode... nakupi se 15-20kg vrlo brzo, ali najbolje ti je posavjetuj se sa svojim instruktorom, od njega ćeš dobit najbolje informacije...

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap