Prije nekih vjerujem malo više od mjesec dana imao sam priliku letjeti novi model Blue-a
mislim da se zove Blue 2,ak se varam nek me ispravi netko ko zna bolje,uglavnom sve je počelo običnim telefonskim razgovorom sa Carem kao idemo na letenje negdje u Zagorju!
Dogovor je pao za Strahu jer nismo dugo bili gore pa ajde!
Putem do starta Vojo mi ponudi da probam novo krilo koje testira a ja naravno nikad ne
odbijam takvu priliku te sam odmah prigrlio vreču i rekao "MOJE"!
Na startu raširim krilo koje mi naizgled se čini nekako maleno ali buduči da mi je Car rekao
težinski raspon to bi trebalo biti to,raširim krilo na južnom startu,ukopčam se,jedan prdac
i leti Branko ko mladi jastreb!
Kad sam se fino smjestio u svu udobnost svog Woodya reko sebi ajmo malo vidit kak se to
crveno čudo ponaša(fakat krilo je bilo stvarno crveno mada se zove BLUE

)!
Moram naglasiti da se letilo u popodnevnim satima i da je jako ugodno osjetiti sigurnost
ali i konkretnost u upravljanju krilom koje je dhv 1-2 klase,uz namjerno izazvana razna zaklapanja koja sam probao,wingače,spirale,jednostranska....krilo mi je ulijevalo jako,jako
puno povjerenja što vjerujem da je drugima kao i meni važno za dobar osječaj dok se leti
jer ne volim sjediti na rubu stolca i gledat u krilo sa mokrim čelom i leđima!
Uglavnom krilo mi je bilo ugodno iznenađenje,ugodno za vozit,fino i brzo reagira na komandu,okretno,upravljanje nagibom u sicu možeš dozirati skoro ko s komandom,
gutalo moja sra.a koja sam mu radio kao da se ništa nije dogodilo!
Ništa lošeg za reči samo pohvale a i cijena je ok i zato ...